Y yalçın22 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 188 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Minecraft videosu çıktı karşıma. Baktım ve camlar birleşik. Çok hoşuma gitti. Nasıl yapılacağını araştırdım ve bulamadım. Normal Minecraft'ta her cam bloğunda çizgiler oluşur birleşik gözükmez. Birleşik gözükmesi için ne yapmamız gerekiyor?
Minecraft videosu çıktı karşıma. Baktım ve camlar birleşik. Çok hoşuma gitti. Nasıl yapılacağını araştırdım ve bulamadım. Normal Minecraft'ta her cam bloğunda çizgiler oluşur birleşik gözükmez. Birleşik gözükmesi için ne yapmamız gerekiyor?
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 7 Eylül 2022 #2 OptiFine. Artı 0 Eksi
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.883 Çözümler 36 7 Eylül 2022 #3 2 cam bloğunu yan yana koyarsan birleşik olur. Tek cam bloklarının kenarlarının gözükmemesini mi istiyorsun? Ek not: Kusura bakmayın, orijinal minecraftta camlar birleşmiyormuş. Uzun zamandır modsuz minecraft oynamadım. Artı 0 Eksi
2 cam bloğunu yan yana koyarsan birleşik olur. Tek cam bloklarının kenarlarının gözükmemesini mi istiyorsun? Ek not: Kusura bakmayın, orijinal minecraftta camlar birleşmiyormuş. Uzun zamandır modsuz minecraft oynamadım.
B bertek41 Megapat Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #4 OptiFine veya mod kullanman gerekir: OptiFine Downloads OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics optifine.net Artı 0 Eksi
OptiFine veya mod kullanman gerekir: OptiFine Downloads OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics optifine.net
KS KS Y yalçın22 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 188 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #5 Nasıl yapıldığını buldum. Seçenekler görüntü ayarları kalite bağlantılı dokuları açmak gerekiyormuş. Artı 2 Eksi