Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 560 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 31 Temmuz 2024 #1 Şu resimde gördüğünüz blaze deki siyah efekti oyunda nasıl kapatacağım, ayarı varsa hangisidir? Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri images.jpeg 9,9 KB · Görüntüleme: 35
Şu resimde gördüğünüz blaze deki siyah efekti oyunda nasıl kapatacağım, ayarı varsa hangisidir? Şimdiden teşekkürler.
B bromin07 Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 58 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 “Partiküller” olarak geçiyor olması lazım. Biraz karıştır ayarlar kısmını partikülleri kapat kısmı vardır elbet.
“Partiküller” olarak geçiyor olması lazım. Biraz karıştır ayarlar kısmını partikülleri kapat kısmı vardır elbet.
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 560 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 31 Temmuz 2024 #3 bromin07 dedi: “Partiküller” olarak geçiyor olması lazım. Biraz karıştır ayarlar kısmını partikülleri kapat kısmı vardır elbet. Genişletmek için tıkla... Karıştırdım fakat bulamadım.
bromin07 dedi: “Partiküller” olarak geçiyor olması lazım. Biraz karıştır ayarlar kısmını partikülleri kapat kısmı vardır elbet. Genişletmek için tıkla... Karıştırdım fakat bulamadım.
edvinas0 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 391 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #4 Crylogs dedi: Şu resimde gördüğünüz blazedeki siyah efekti oyunda nasıl kapatacağım, ayarı varsa hangisidir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Görüntü ayarları > Parçacıklar En az yazılı kısma getir. Kaybolacaktır.
Crylogs dedi: Şu resimde gördüğünüz blazedeki siyah efekti oyunda nasıl kapatacağım, ayarı varsa hangisidir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Görüntü ayarları > Parçacıklar En az yazılı kısma getir. Kaybolacaktır.