Benim bir Microsoft hesabım vardı Minecraft Bedrock Edition'a 5.1 ve bayağı sorunlu bir cihaz ile giriş yapmıştım ve bir skinim buglu olmuştu nasıl diye soracak olursanız sunucularda elime ne alırsam alayım gözükmüyordu yay çekince ayağımın altında gözüküyordu olta vs. elime gözükmüyordu kısaca mükemmeldi ama daha sonra eski sürüm Bedrock girmek için bu konuyu takip ettim: Rehber: Minecraft bedrock eski sürüm ile nasıl oynanır?
Oyuna girdiğimde steve skininin yanında 2 tane daha skin vardı normalde orada buglu skinimin olması gerekiyordu şimdi bu skinim gitti telefondanda girdim aynı şekil girdim Minecraft'ta yok.
Bu arada konu sahibini veya Launcher'ı suçlamıyorum olabilecek bir şeydi ama nasıl geri getiririm bilen var mı?
Soracak olanlara şöyle özetleyim.
Kafa kısmı kırmızı turuncu arasıydı gözler yoktu.
Karakterin üstünde steve kostümü vardı ama onu dışı Full kırmızı ve turuncumsu bir renkti.
Bu arada önceden yedeklemeyi akıl ettim texture ID'mi aldım ve indirdim ancak indirilen buglu skinde elimde eşyalar gözüküyordu kısaca buglu değildi.
Görünmez skin değildi ama elimdeki eşyalar gözükmüyordu.
Oyuna girdiğimde steve skininin yanında 2 tane daha skin vardı normalde orada buglu skinimin olması gerekiyordu şimdi bu skinim gitti telefondanda girdim aynı şekil girdim Minecraft'ta yok.
Bu arada konu sahibini veya Launcher'ı suçlamıyorum olabilecek bir şeydi ama nasıl geri getiririm bilen var mı?
Soracak olanlara şöyle özetleyim.
Kafa kısmı kırmızı turuncu arasıydı gözler yoktu.
Karakterin üstünde steve kostümü vardı ama onu dışı Full kırmızı ve turuncumsu bir renkti.
Bu arada önceden yedeklemeyi akıl ettim texture ID'mi aldım ve indirdim ancak indirilen buglu skinde elimde eşyalar gözüküyordu kısaca buglu değildi.
Görünmez skin değildi ama elimdeki eşyalar gözükmüyordu.
Son düzenleyen: Moderatör: