Minecraft Build önerisi

dehset adam

Hectopat
Daha fazla  
1.7.2 oynuyorum. Build yeteneğim hiç yok, ev yapmaya kalksam hiç simetrik olmuyor ya da düzgün işimi görecek bir şey olmuyor. Genelde madendeyim, bu yüzden fazla kırık taş taşıyorum. Ayrı sandık odası olan büyük her işimi görecek bir ev önerisi istiyorum (ev ahşap bloklardan olursa daha iyi olur)

Son düzenleyen: Moderatör:

Resimdeki gibi bir şey işini görebilir alt tarafa çiftlik yerine taştan depo yapsan yeter tarlalar sana kalmış

Sürümünü güncellemeni öneririm. 2013 2014 gibi çıkmıştı o sürüm. Yeni sürümlerde daha da mimari yapacağımız modellemeler var.

Sürümünü güncellemeni öneririm. 2013 2014 gibi çıkmıştı o sürüm. Yeni sürümlerde daha da mimari yapacağımız modellemeler var.

Daha güncel sürümlerde bilgisayarım kasıyor 1.8 sürümüne çıkmayı denedim 20-30 FPS arası oynatıyor şu an 60-70 FPS'lerde rahat oynuyorum o yüzden güncel sürümleri oynayamıyorum.

Eki Görüntüle 1507833

Resimdeki gibi bir şey işini görebilir alt tarafa çiftlik yerine taştan depo yapsan yeter tarlalar sana kalmış.

Video halinde var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…