YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.995 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #1 Yaptığım Build'ler hiçbir şeye benzemiyor. Her seferinde saçma ve klasik şeyler yapıyorum. Bu yeteneği nasıl geliştirebilirim?
Yaptığım Build'ler hiçbir şeye benzemiyor. Her seferinde saçma ve klasik şeyler yapıyorum. Bu yeteneği nasıl geliştirebilirim?
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 27 Kasım 2023 #2 Build yaparak. Şaka gibi, ama gerçek bir bilgi. Neyde gelişmek istiyorsan onun üzerinde uğraşacaksın. Hayal gücünü pratiğe dökeceksin.
Build yaparak. Şaka gibi, ama gerçek bir bilgi. Neyde gelişmek istiyorsan onun üzerinde uğraşacaksın. Hayal gücünü pratiğe dökeceksin.
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.416 Çözümler 19 27 Kasım 2023 #3 YouTube'dan Build videoları izleyerek yap başlarda. Yapa yapa kendin de birşeyler çıkartırsın zamanla.
YouTube'dan Build videoları izleyerek yap başlarda. Yapa yapa kendin de birşeyler çıkartırsın zamanla.
CncMinifix55 Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 902 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2023 #4 Alıştırma ve en önemlisi Build'i iyi olan birisi ile ortak şeyler deneyin birkaç tüyo kaparsınız.
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2023 #5 YüzbaşıJohnPrice dedi: Yaptığım Build'ler hiçbir şeye benzemiyor. Her seferinde saçma ve klasik şeyler yapıyorum. Bu yeteneği nasıl geliştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben, parkurumu parkur yaparak geliştirdim şu anda çoğu speedrunda 1. oluyorum. İkisi aynı şeyler değil ama hem tutorial hem de kendin bir şeyler deneyerek geliştirebilirsin. Ve worldedit öğren. Daha çok yardımcı olur.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Yaptığım Build'ler hiçbir şeye benzemiyor. Her seferinde saçma ve klasik şeyler yapıyorum. Bu yeteneği nasıl geliştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben, parkurumu parkur yaparak geliştirdim şu anda çoğu speedrunda 1. oluyorum. İkisi aynı şeyler değil ama hem tutorial hem de kendin bir şeyler deneyerek geliştirebilirsin. Ve worldedit öğren. Daha çok yardımcı olur.