Merhabalar, çok öncesinde Minecraft bedrock satın aldım. Sonra Game Pass aldım. Game Pass'ım 1 hafta sonra bitecek ve bana böyle bir mesaj geldi. Sahte değil, Launcher içinden geldi. Bana Java mı verilecek?
Windows magazasindaki (Bedrock olan galiba) alinca Java versiyonu yaninda geliyor demek.Merhabalar, çok öncesinde Minecraft bedrock satın aldım. Sonra Game Pass aldım. Game Pass'ım 1 hafta sonra bitecek ve bana böyle bir mesaj geldi. Sahte değil, Launcher içinden geldi. Bana Java mı verilecek?
Hocam bende çok önceden vardı o. Bana bedavaya mı verilecek? Çünkü öyle yazıyor.Windows magazasindaki (Bedrock olan galiba) alinca Java versiyonu yaninda geliyor demek.
Hocam bende çok önceden vardı o. Bana bedavaya mı verilecek? Çünkü öyle yazıyor.
@Linuxginar.
Sizde Bedrock Edition olduğu için Java bedavaya verilecek.
Şuanda da öyle ben 2 ay önce Java aldım bana da Bedrock beleşe gelecek mesajı geldi.2015'te tam tersi Java alana bedrock veriliyordu.
2015'te tam tersi Java alana bedrock veriliyordu.
Şu anda da öyle ben 2 ay önce Java aldım bana da bedrock beleşe gelecek mesajı geldi.
2018 de değil miydi o ya?2015'te tam tersi Java alana bedrock veriliyordu.
2018 de değil miydi o ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.