Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 10 Mart 2022 #11 378352 dedi: Microsoft'un aklı olsaydı, uygun olan Bedrock'u alan oyuncuya pahalı olan Java vermezdi. Hmm. Genişletmek için tıkla... Herhalde satılmıyor o yüzden belki yapmışlardır. Xaxes dedi: Herhalde satılmıyor o yüzden belki yapmışlardır. Genişletmek için tıkla... Bana gelen mesaj: Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (35).png 11,6 KB · Görüntüleme: 76
378352 dedi: Microsoft'un aklı olsaydı, uygun olan Bedrock'u alan oyuncuya pahalı olan Java vermezdi. Hmm. Genişletmek için tıkla... Herhalde satılmıyor o yüzden belki yapmışlardır. Xaxes dedi: Herhalde satılmıyor o yüzden belki yapmışlardır. Genişletmek için tıkla... Bana gelen mesaj:
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #12 Halen Minecraft Java'yı beleş oynayabiliyor musun? Bana da böyle mesaj geldi ama hala Game Pass'ım bitmedi.
Halen Minecraft Java'yı beleş oynayabiliyor musun? Bana da böyle mesaj geldi ama hala Game Pass'ım bitmedi.
Taha Kacar Megapat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 275 Çözümler 3 11 Mayıs 2022 #13 bende win 10 var fakat oynanmıyor pc bundle da alınamıyor anlamadım siz nasıl hallettiniz
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #14 Taha Kacar dedi: bende win 10 var fakat oynanmıyor pc bundle da alınamıyor anlamadım siz nasıl hallettiniz Genişletmek için tıkla... Windows Store'dan Minecraft Launcher indirdiniz mi? ( Ayrıca bkz: Minecraft bir tane alana bir tane hediye! )
Taha Kacar dedi: bende win 10 var fakat oynanmıyor pc bundle da alınamıyor anlamadım siz nasıl hallettiniz Genişletmek için tıkla... Windows Store'dan Minecraft Launcher indirdiniz mi? ( Ayrıca bkz: Minecraft bir tane alana bir tane hediye! )