5 555232 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 659 Çözümler 1 26 Nisan 2023 #1 Şimdi çakması dedim ama bazı oyunlar var ki Minecraft'ın direkt aynısı. Mobilde bu oyunlar. Örneğin Craftsman: Building Craft - Apps on Google Play ve Crafting and Building - Google Play'de Uygulamalar Bunlar sizce neden kaldırılmıyor? Sonuçta direkt olarak aynısı. Ve bir sorum daha Minecraft'ı nasıl kopyalıyorlar?
Şimdi çakması dedim ama bazı oyunlar var ki Minecraft'ın direkt aynısı. Mobilde bu oyunlar. Örneğin Craftsman: Building Craft - Apps on Google Play ve Crafting and Building - Google Play'de Uygulamalar Bunlar sizce neden kaldırılmıyor? Sonuçta direkt olarak aynısı. Ve bir sorum daha Minecraft'ı nasıl kopyalıyorlar?
M4my Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #2 555232 dedi: Şimdi çakması dedim ama bazı oyunlar var ki Minecraft'ın direkt aynısı. Mobilde bu oyunlar. Örneğin Craftsman: Building Craft - Apps on Google Play ve Crafting and Building - Google Play'de Uygulamalar Bunlar sizce neden kaldırılmıyor? Sonuçta direkt olarak aynısı. Ve bir sorum daha Minecraft'ı nasıl kopyalıyorlar? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ın eski sürümlerinin texture packlerini değiştirip yayınlıyorlar.
555232 dedi: Şimdi çakması dedim ama bazı oyunlar var ki Minecraft'ın direkt aynısı. Mobilde bu oyunlar. Örneğin Craftsman: Building Craft - Apps on Google Play ve Crafting and Building - Google Play'de Uygulamalar Bunlar sizce neden kaldırılmıyor? Sonuçta direkt olarak aynısı. Ve bir sorum daha Minecraft'ı nasıl kopyalıyorlar? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ın eski sürümlerinin texture packlerini değiştirip yayınlıyorlar.
5 555232 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 659 Çözümler 1 26 Nisan 2023 #3 M4my dedi: Minecraft'ın eski sürümlerinin texture packlerini değiştirip yayınlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Craftsmanda direk aynısı ama hiçbir şey değişmemiş
M4my dedi: Minecraft'ın eski sürümlerinin texture packlerini değiştirip yayınlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Craftsmanda direk aynısı ama hiçbir şey değişmemiş
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 26 Nisan 2023 #4 Yanlış değilsem o tarz oyunların firmaları Mojang'ın olduğu gibi Amerika'da olmadığı için Mojang herhangi bir müdahalede bulunamıyor.
Yanlış değilsem o tarz oyunların firmaları Mojang'ın olduğu gibi Amerika'da olmadığı için Mojang herhangi bir müdahalede bulunamıyor.
Sailaner Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 26 Nisan 2023 #5 Coca Cola neden Cola Turka'ya veya LeCola'ya telif atmıyorsa o yüzden.
M4my Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #6 555232 dedi: Craftsmanda direk aynısı ama hiçbir şey değişmemiş Genişletmek için tıkla... Nasıl aynısı hocam? Texture packli hâli işte.
555232 dedi: Craftsmanda direk aynısı ama hiçbir şey değişmemiş Genişletmek için tıkla... Nasıl aynısı hocam? Texture packli hâli işte.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 26 Nisan 2023 #7 555232 dedi: Şimdi çakması dedim ama bazı oyunlar var ki Minecraft'ın direkt aynısı. Mobilde bu oyunlar. Örneğin Craftsman: Building Craft - Apps on Google Play ve Crafting and Building - Google Play'de Uygulamalar Bunlar sizce neden kaldırılmıyor? Sonuçta direkt olarak aynısı. Ve bir sorum daha Minecraft'ı nasıl kopyalıyorlar? Genişletmek için tıkla... En iyiyi her zaman herkes bilecek. Kimse böyle minik pürüzlerle uğraşmak istemez.
555232 dedi: Şimdi çakması dedim ama bazı oyunlar var ki Minecraft'ın direkt aynısı. Mobilde bu oyunlar. Örneğin Craftsman: Building Craft - Apps on Google Play ve Crafting and Building - Google Play'de Uygulamalar Bunlar sizce neden kaldırılmıyor? Sonuçta direkt olarak aynısı. Ve bir sorum daha Minecraft'ı nasıl kopyalıyorlar? Genişletmek için tıkla... En iyiyi her zaman herkes bilecek. Kimse böyle minik pürüzlerle uğraşmak istemez.
5 555232 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 659 Çözümler 1 26 Nisan 2023 #8 M4my dedi: Nasıl aynısı hocam? Texture packli hâli işte. Genişletmek için tıkla... hocam direk aynısı minecraftın ben bir fark göremedim
M4my dedi: Nasıl aynısı hocam? Texture packli hâli işte. Genişletmek için tıkla... hocam direk aynısı minecraftın ben bir fark göremedim
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 26 Nisan 2023 #9 555232 dedi: Şimdi çakması dedim ama bazı oyunlar var ki Minecraft'ın direkt aynısı. Mobilde bu oyunlar. Örneğin Craftsman: Building Craft - Apps on Google Play ve Crafting and Building - Google Play'de Uygulamalar Bunlar sizce neden kaldırılmıyor? Sonuçta direkt olarak aynısı. Ve bir sorum daha Minecraft'ı nasıl kopyalıyorlar? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ı kopyalamak sıkıntı değil, telif konusunda da Mojang çok çok çok çok büyük bir firma, bu tarz ufak şeylerle uğraşmak istemiyor.
555232 dedi: Şimdi çakması dedim ama bazı oyunlar var ki Minecraft'ın direkt aynısı. Mobilde bu oyunlar. Örneğin Craftsman: Building Craft - Apps on Google Play ve Crafting and Building - Google Play'de Uygulamalar Bunlar sizce neden kaldırılmıyor? Sonuçta direkt olarak aynısı. Ve bir sorum daha Minecraft'ı nasıl kopyalıyorlar? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ı kopyalamak sıkıntı değil, telif konusunda da Mojang çok çok çok çok büyük bir firma, bu tarz ufak şeylerle uğraşmak istemiyor.
5 555232 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 659 Çözümler 1 26 Nisan 2023 #10 EsatKa dedi: Minecraft'ı kopyalamak sıkıntı değil, telif konusunda da Mojang çok çok çok çok büyük bir firma, bu tarz ufak şeylerle uğraşmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ama iki oyunda 100 milyondan fazla indirilmiş
EsatKa dedi: Minecraft'ı kopyalamak sıkıntı değil, telif konusunda da Mojang çok çok çok çok büyük bir firma, bu tarz ufak şeylerle uğraşmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ama iki oyunda 100 milyondan fazla indirilmiş