Minecraft çakması oyunlar neden telif yemiyor?

Bazen markalar çakmalara bilerek telif atmazlar. Çünkü çakmalarda oyunun popülerliğini artırır. Siz çakma olduğunu görünce gerçeği neymiş diye bakarsınız.

Ben yıllar önce çakma Minecraft indirdim daha sonra orijinalini keşfettim. Yani en başta orijinalini bilmiyordum.

Bildiğim kadarıyla Minecraft açık kaynak kodlu bir oyundu

Bildiğim kadarıyla Minecraft açık kaynak kodlu bir oyundu.

Acik kaynak kodlu değil APK'nin içinde normal mod indirir gibi texture pack ve oyunun kurualacgi yeri vb çoğu şeyi zarar vermeden değiştirebilirsiniz eğer bilginiz yoksa nasıl yapacağınız hakkında Max 1 günde öğrenip yapabilirsiniz kolay şey zaten yükleneceği yer değişince apktool gibi uygulamalarla değiştirebilirsiniz bedavaya yeni bir oyun gibi olmuş oluyor yani diyeceğim hepsi bu teknikle yapılmıştır sadece texture pack değiştirilip kopyasina telif gelmeyince diğer kopyalarda yayinlanmistir bunu bir mcpack dosyası ile deneyebilirsiniz AC deyince normal Minecraft'ı açar fakat kopya uygulama yuklenirse onlada açılabilir çünkü aynı kod üzerinde Play Store'ye yükleniyor Mojang istese telif atar ama diğer arkadaşların dedigi gibi Minecraft'ı bilinmesini sağlayacak bir hamle olarak düşünüyorum.

Minetest ile yapıldıkları için bir şey den(e)miyor diye biliyorum. Alakası var mıdır bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…