Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 Merhaba hesabını Mojang'dan Microsoft'a tasiyanlara pelerin veriyolarmis ben direk Microsoft'tan aldim pelerini nasıl alabilirim?
Merhaba hesabını Mojang'dan Microsoft'a tasiyanlara pelerin veriyolarmis ben direk Microsoft'tan aldim pelerini nasıl alabilirim?
M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 596 Çözümler 7 Yer Türkiye 17 Eylül 2022 #2 Quessa dedi: Merhaba hesabını Mojang'dan Microsoft'a tasiyanlara pelerin veriyolarmis ben direk Microsoft'tan aldim pelerini nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... O taşıma şeyi eskidendi yanlış bilmiyorsam.
Quessa dedi: Merhaba hesabını Mojang'dan Microsoft'a tasiyanlara pelerin veriyolarmis ben direk Microsoft'tan aldim pelerini nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... O taşıma şeyi eskidendi yanlış bilmiyorsam.
Not Phantom Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #3 Quessa dedi: Merhaba hesabını Mojang'dan Microsoft'a tasiyanlara pelerin veriyolarmis ben direk Microsoft'tan aldim pelerini nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Taşıma olayı normalde mojang hesabına sahip olup microsoft a geçiren kişilere veriliyor alamazsınız
Quessa dedi: Merhaba hesabını Mojang'dan Microsoft'a tasiyanlara pelerin veriyolarmis ben direk Microsoft'tan aldim pelerini nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Taşıma olayı normalde mojang hesabına sahip olup microsoft a geçiren kişilere veriliyor alamazsınız