Asteroas Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Minecraft Java Edition satın aldım ama nereden cape takacağımı bulamadım.
Son Kod Bükücü Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 49 Yer C:/Dünya/Türkiye/Trabzon.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #2 OptiFine'ye para vererek takabilirsiniz Minecraft'ın kendi içinde cape takmak nadir. Artı -1 Eksi
ahmeytheyt Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #3 Microsoft hesabına bağlarsanız ücretsiz bir pelerin gelir ya da OptiFine'ye bağış yapmanız lazım. Artı 1 Eksi
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #4 ahmeytheyt dedi: Microsoft hesabına bağlarsanız ücretsiz bir pelerin gelir ya da OptiFine'ye bağış yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... "Bağış". Artı -1 Eksi
ahmeytheyt dedi: Microsoft hesabına bağlarsanız ücretsiz bir pelerin gelir ya da OptiFine'ye bağış yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... "Bağış".
KS KS Asteroas Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #5 ahmeytheyt dedi: Microsoft hesabına bağlarsanız ücretsiz bir pelerin gelir ya da OptiFine'ye bağış yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Aslında Microsoft hesabı işe giriş yaptım neden cape takma yeri yok? Artı 0 Eksi
ahmeytheyt dedi: Microsoft hesabına bağlarsanız ücretsiz bir pelerin gelir ya da OptiFine'ye bağış yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Aslında Microsoft hesabı işe giriş yaptım neden cape takma yeri yok?
Son Kod Bükücü Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 49 Yer C:/Dünya/Türkiye/Trabzon.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #6 Asteroas dedi: Aslında Microsoft hesabı işe giriş yaptım neden cape takma yeri yok? Genişletmek için tıkla... Hesabınıza girerken ..@hotmail.com diye giriyorsanız cape takamazsınız (Minecon hariç). Artı 0 Eksi
Asteroas dedi: Aslında Microsoft hesabı işe giriş yaptım neden cape takma yeri yok? Genişletmek için tıkla... Hesabınıza girerken ..@hotmail.com diye giriyorsanız cape takamazsınız (Minecon hariç).
KS KS Asteroas Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #7 Son Kod Bükücü dedi: Hesabınıza girerken ..@hotmail.com diye giriyorsanız cape takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Bende Hotmail ile girmiştim değiştirebiliyor muyum Microsoft hesabını. Artı 0 Eksi
Son Kod Bükücü dedi: Hesabınıza girerken ..@hotmail.com diye giriyorsanız cape takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Bende Hotmail ile girmiştim değiştirebiliyor muyum Microsoft hesabını.
Son Kod Bükücü Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 49 Yer C:/Dünya/Türkiye/Trabzon.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #8 Asteroas dedi: Bende Hotmail ile girmiştim değiştirebiliyor muyum Microsoft hesabını. Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Asteroas dedi: Bende Hotmail ile girmiştim değiştirebiliyor muyum Microsoft hesabını. Genişletmek için tıkla... Hayır.
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #9 Asteroas dedi: Bende Hotmail ile girmiştim değiştirebiliyor muyum Microsoft hesabını. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir bilgi, herhangi bir minecon etkinliğine katılmadıysanız takamazsınız çünkü sizde yoktur. Artı 0 Eksi
Asteroas dedi: Bende Hotmail ile girmiştim değiştirebiliyor muyum Microsoft hesabını. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir bilgi, herhangi bir minecon etkinliğine katılmadıysanız takamazsınız çünkü sizde yoktur.
KS KS Asteroas Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #10 Son Kod Bükücü dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler titanss dedi: Yanlış bir bilgi, herhangi bir minecon etkinliğine katılmadıysanız takamazsınız çünkü sizde yoktur. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Son Kod Bükücü dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler titanss dedi: Yanlış bir bilgi, herhangi bir minecon etkinliğine katılmadıysanız takamazsınız çünkü sizde yoktur. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.