J4cques Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #11 ultraslann1905 dedi: Önemli değil hocam ben hala bakıyorum burada kalın. Hocam oyunu silip bir daha kurun baklım öyle olacak mı? Genişletmek için tıkla... Tüm yolları denedim oyunu 2-3 kez sildim yükledim Java silip tekrar yükledim driver güncellemeye kadar her şeyi tek tek yaptım fakat nafile.
ultraslann1905 dedi: Önemli değil hocam ben hala bakıyorum burada kalın. Hocam oyunu silip bir daha kurun baklım öyle olacak mı? Genişletmek için tıkla... Tüm yolları denedim oyunu 2-3 kez sildim yükledim Java silip tekrar yükledim driver güncellemeye kadar her şeyi tek tek yaptım fakat nafile.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.613 Makaleler 1 Çözümler 14 1 Ağustos 2024 #12 J4cques dedi: Tüm yolları denedim oyunu 2-3 kez sildim yükledim Java silip tekrar yükledim driver güncellemeye kadar her şeyi tek tek yaptım fakat nafile. Genişletmek için tıkla... Çok garip hocam bir de şöyle bir şey var başlatma dizini yanlış olursa da çıkıyormuş bu sorun.
J4cques dedi: Tüm yolları denedim oyunu 2-3 kez sildim yükledim Java silip tekrar yükledim driver güncellemeye kadar her şeyi tek tek yaptım fakat nafile. Genişletmek için tıkla... Çok garip hocam bir de şöyle bir şey var başlatma dizini yanlış olursa da çıkıyormuş bu sorun.
J4cques Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #13 ultraslann1905 dedi: Çok garip hocam bir de şöyle bir şey var başlatma dizini yanlış olursa da çıkıyormuş bu sorun. Genişletmek için tıkla... Başlatma dizini derken Forge'u kurarken Minecraft dosyası seçtiğim kısım mı oluyor tam olarak?
ultraslann1905 dedi: Çok garip hocam bir de şöyle bir şey var başlatma dizini yanlış olursa da çıkıyormuş bu sorun. Genişletmek için tıkla... Başlatma dizini derken Forge'u kurarken Minecraft dosyası seçtiğim kısım mı oluyor tam olarak?
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.613 Makaleler 1 Çözümler 14 1 Ağustos 2024 #14 J4cques dedi: Başlatma dizini derken Forge'u kurarken Minecraft dosyası seçtiğim kısım mı oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Evet hocam bir deneyin.
J4cques dedi: Başlatma dizini derken Forge'u kurarken Minecraft dosyası seçtiğim kısım mı oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Evet hocam bir deneyin.
J4cques Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #15 ultraslann1905 dedi: Evet hocam bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Seçtiği konum görselde ki gibi minecraft başlatıcısı da seçili olduğu klasörde mevcut. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-01 200251.png 12,6 KB · Görüntüleme: 37
ultraslann1905 dedi: Evet hocam bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Seçtiği konum görselde ki gibi minecraft başlatıcısı da seçili olduğu klasörde mevcut.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #16 @esyal21
esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 1 Ağustos 2024 #17 Hocam Fotoğraftaki klasörde özel harf varmı? (ç,ö,ğ,ü,ş).Oyun klasörünü başka bir yere koymayı deneyin. Diskinizde az yer olabilir.
Hocam Fotoğraftaki klasörde özel harf varmı? (ç,ö,ğ,ü,ş).Oyun klasörünü başka bir yere koymayı deneyin. Diskinizde az yer olabilir.
J4cques Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #18 esyal21 dedi: Hocam Fotoğraftaki klasörde özel harf var mı? (ç, Ö, Ğ, Ü, ş).Oyun klasörünü başka bir yere koymayı deneyin. Diskinizde az yer olabilir.Eki Görüntüle 2270852 Eki Görüntüle 2270852 Genişletmek için tıkla... Depolama alanımda boş yer fazlasıyla mevcut dediğiniz kısımda görselde ki gibi. Sorunu çözüldü yardımcı olan herkese teşekkürler iyi forumlar. Sorunun çözümü bu arkadaşlar teşekkürler herkese. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri 1722534636580.png 17,6 KB · Görüntüleme: 31 Ekran görüntüsü 2024-08-01 205056.png 3,9 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleme: 2 Ağustos 2024
esyal21 dedi: Hocam Fotoğraftaki klasörde özel harf var mı? (ç, Ö, Ğ, Ü, ş).Oyun klasörünü başka bir yere koymayı deneyin. Diskinizde az yer olabilir.Eki Görüntüle 2270852 Eki Görüntüle 2270852 Genişletmek için tıkla... Depolama alanımda boş yer fazlasıyla mevcut dediğiniz kısımda görselde ki gibi. Sorunu çözüldü yardımcı olan herkese teşekkürler iyi forumlar. Sorunun çözümü bu arkadaşlar teşekkürler herkese. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et