Minecraft çıkış kodu: 1 hatası

floypui

Hectopat
1 hafta önceye kadar sorunsuz açılıyordu şu an ne denediysem hep bu hatayı alıyorum. Hata raporu da oluşturamıyorum. Herhangi bir mod yok, Minecraft orijinal, ekran kartım güncel, Windows kullanıcı adımda özel karakter bulunuyor ama 1 hafta önce neden açılıyordu şu an açılmıyor sorunun bu olduğunu sanmıyorum. Önerilen çoğu yöntemi denedim olmadı yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Normal launcher minecraftın kendi sitesindeki

Eski Launcher ile de aynı hatayı veriyor yenisiylede. .minecraft klasörünü sildim tekrar yükledim hala aynı latest logs dosyasinda da bir hata gözükmüyor Java 17 de kurdum Java 8 de hala aynı. :(
Legacy Launcher'i dener misiniz? Aynı hatayı verecek mi merak ediyorum.
Bu launcherin Türk çevirmene ait Türkçe çevirisi mevcut.

Legacy Launcher'i dener misiniz? Aynı hatayı verecek mi merak ediyorum.
Bu Launcher'in Türk çevirmene ait Türkçe çevirisi mevcut.

Hocam üçüncü parti Launcher veya programları kullanmayı pek sevmiyorum yardımınız için teşekkür ederim bu arada Windows 10 2021 LTSC kullanıyorum bu yüzden de olabilir uyumluluk olarak. Zaten Microsoft Store düzgün çalışmıyor. Sorunu çözebilirsem buraya paylaşırım.

Hocam üçüncü parti Launcher veya programları kullanmayı pek sevmiyorum yardımınız için teşekkür ederim bu arada Windows 10 2021 LTSC kullanıyorum bu yüzden de olabilir uyumluluk olarak. Zaten Microsoft Store düzgün çalışmıyor. Sorunu çözebilirsem buraya paylaşırım.

Sorunu çözebildiniz mi? aynı hatayı bende alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı