Hourg404 Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 22 26 Mayıs 2020 #1 Minecraft 1.15.2 version. İlk başta birleşen çit vb. şeyler sonradan birleşmez oldu. Yardımcı olur musunuz? Nasıl düzeltilir? Dediğim gibi arkadakiler(eski) birleşti öndekiler(yeni) birleşmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2020
Minecraft 1.15.2 version. İlk başta birleşen çit vb. şeyler sonradan birleşmez oldu. Yardımcı olur musunuz? Nasıl düzeltilir? Dediğim gibi arkadakiler(eski) birleşti öndekiler(yeni) birleşmiyor.
KS KS Hourg404 Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 22 26 Mayıs 2020 #11 wexff dedi: Anladım ona yapıcak pek birşey yok save dosyalarını bozmuş bu önemli birşey varsa yapıları kopyala Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki yapıları nasıl kopyalarım? Artı 0 Eksi
wexff dedi: Anladım ona yapıcak pek birşey yok save dosyalarını bozmuş bu önemli birşey varsa yapıları kopyala Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki yapıları nasıl kopyalarım?
W wexff Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 89 26 Mayıs 2020 #12 Hourg404 dedi: Anladım. Peki yapıları nasıl kopyalarım? Genişletmek için tıkla... öncelikle oyun javamı ve bu dünya server da mı açık Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izle world edit pluginiyle yapcaksın en kolayı bu Artı 0 Eksi
Hourg404 dedi: Anladım. Peki yapıları nasıl kopyalarım? Genişletmek için tıkla... öncelikle oyun javamı ve bu dünya server da mı açık Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izle world edit pluginiyle yapcaksın en kolayı bu
KS KS Hourg404 Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 22 26 Mayıs 2020 #13 S wexff dedi: öncelikle oyun javamı ve bu dünya server da mı açık Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izle world edit pluginiyle yapcaksın en kolayı bu Genişletmek için tıkla... Oyun java server değil. Artı 0 Eksi
S wexff dedi: öncelikle oyun javamı ve bu dünya server da mı açık Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izle world edit pluginiyle yapcaksın en kolayı bu Genişletmek için tıkla... Oyun java server değil.
W wexff Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 89 26 Mayıs 2020 #14 Hourg404 dedi: S Oyun java server değil. Genişletmek için tıkla... Bu modu ben javada kullanıyordum başka versiyonları varmı bilmiyorum açıkcası Artı 0 Eksi
Hourg404 dedi: S Oyun java server değil. Genişletmek için tıkla... Bu modu ben javada kullanıyordum başka versiyonları varmı bilmiyorum açıkcası
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.462 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 26 Mayıs 2020 #15 Hourg404 dedi: Oyun Java server değil. Genişletmek için tıkla... LiteLoader kurup WorldEditWrapper modunu indirebilirsiniz. Düzenleme: LiteLoader 1.15 sürümünü desteklemiyormuş. Minecraft Forge kurup bu moda bakabilirsiniz: World Edit Mod (1.21.10, 1.20.1) - A Minecraft Map Editor World Edit Mod (1.21.10, 1.20.1) offers us tools and functionalities to edit large areas of terrain and create massive constructions without having to www.9minecraft.net Artı 0 Eksi
Hourg404 dedi: Oyun Java server değil. Genişletmek için tıkla... LiteLoader kurup WorldEditWrapper modunu indirebilirsiniz. Düzenleme: LiteLoader 1.15 sürümünü desteklemiyormuş. Minecraft Forge kurup bu moda bakabilirsiniz: World Edit Mod (1.21.10, 1.20.1) - A Minecraft Map Editor World Edit Mod (1.21.10, 1.20.1) offers us tools and functionalities to edit large areas of terrain and create massive constructions without having to www.9minecraft.net