mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal'da 4 tane uyarı verdi bir bakar mısınız? Anlamadım.
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal'da 4 tane uyarı verdi bir bakar mısınız? Anlamadım.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #2 RAR dosyasını yüklediğin için emin olmak zor, EXE dosyasını upload et.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Kasım 2023 #3 mahber dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal'da 4 tane uyarı verdi bir bakar mısınız? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Trojan içeriyor. Açmayın.
mahber dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal'da 4 tane uyarı verdi bir bakar mısınız? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Trojan içeriyor. Açmayın.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #4 Klaizee dedi: RAR dosyasını yüklediğin için emin olmak zor, EXE dosyasını upload et. Genişletmek için tıkla... Telefondan yapıyorumda nasıl yaparım?
Klaizee dedi: RAR dosyasını yüklediğin için emin olmak zor, EXE dosyasını upload et. Genişletmek için tıkla... Telefondan yapıyorumda nasıl yaparım?
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Kasım 2023 #5 Klaizee dedi: RAR dosyasını yüklediğin için emin olmak zor, EXE dosyasını upload et. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Klaizee dedi: RAR dosyasını yüklediğin için emin olmak zor, EXE dosyasını upload et. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #6 mahber dedi: Telefondan yapıyorumda nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... RAR dosyasını bir program ile açıp içerideki dosyayı başka bir klasöre aktarman gerekiyor, daha sonra da virustotal'e upload etmen.
mahber dedi: Telefondan yapıyorumda nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... RAR dosyasını bir program ile açıp içerideki dosyayı başka bir klasöre aktarman gerekiyor, daha sonra da virustotal'e upload etmen.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #7 502065 dedi: Trojan içeriyor. Açmayın. Genişletmek için tıkla... Max secure ve Kaspersky var bildiğimiz programlar değil mi yani?
502065 dedi: Trojan içeriyor. Açmayın. Genişletmek için tıkla... Max secure ve Kaspersky var bildiğimiz programlar değil mi yani?
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Kasım 2023 #8 mahber dedi: Telefondan yapıyorumda nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı, ben inceleyip exe linkini yolladım. Trojan içeriyor. Açmayın. Silin.
mahber dedi: Telefondan yapıyorumda nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı, ben inceleyip exe linkini yolladım. Trojan içeriyor. Açmayın. Silin.
morfinsamet Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 776 Çözümler 5 15 Kasım 2023 #9 mahber dedi: Max secure ve Kaspersky var bildiğimiz programlar değil mi yani? Genişletmek için tıkla... O tarayan programın adı hocam.
mahber dedi: Max secure ve Kaspersky var bildiğimiz programlar değil mi yani? Genişletmek için tıkla... O tarayan programın adı hocam.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #10 Klaizee dedi: RAR dosyasını bir program ile açıp içerideki dosyayı başka bir klasöre aktarman gerekiyor, daha sonra da virustotal'e upload etmen. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş attı benim yerime daha fazla uyarı vermiş.
Klaizee dedi: RAR dosyasını bir program ile açıp içerideki dosyayı başka bir klasöre aktarman gerekiyor, daha sonra da virustotal'e upload etmen. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş attı benim yerime daha fazla uyarı vermiş.