AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 24 Şubat 2021 #11 us3469734 dedi: Girip bakmak en kolayı. Ölmekten korkuyorsan creative'e geçip oraya bakıp sonra tekrardan survival'a geçebilirdin. Genişletmek için tıkla... Hileler kapalı oynuyorum. Envanterimde elmas vardı o yüzden cesaret edemedim.
us3469734 dedi: Girip bakmak en kolayı. Ölmekten korkuyorsan creative'e geçip oraya bakıp sonra tekrardan survival'a geçebilirdin. Genişletmek için tıkla... Hileler kapalı oynuyorum. Envanterimde elmas vardı o yüzden cesaret edemedim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 24 Şubat 2021 #12 AkaiYoru dedi: Envanterimde elmas vardı o yüzden cesaret edemedim. Genişletmek için tıkla... O kuyunun sonunda hiçbir şey yok, sadece su var. Suya düşeceğin için hasar almazsın
AkaiYoru dedi: Envanterimde elmas vardı o yüzden cesaret edemedim. Genişletmek için tıkla... O kuyunun sonunda hiçbir şey yok, sadece su var. Suya düşeceğin için hasar almazsın
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 24 Şubat 2021 #13 Samotne Ciasteczka dedi: O kuyunun sonunda hiçbir şey yok, sadece su var. Suya düşeceğin için hasar almazsın Genişletmek için tıkla... Ama boğulurum.
Samotne Ciasteczka dedi: O kuyunun sonunda hiçbir şey yok, sadece su var. Suya düşeceğin için hasar almazsın Genişletmek için tıkla... Ama boğulurum.
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 24 Şubat 2021 #14 AkaiYoru dedi: Ama boğulurum. Genişletmek için tıkla... Yanında biraz blok ve kapı alırsan boğulmazsın.
AkaiYoru dedi: Ama boğulurum. Genişletmek için tıkla... Yanında biraz blok ve kapı alırsan boğulmazsın.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 24 Şubat 2021 #15 Bir kağıda koordinatlarıda yazmıştım, sonra gelip bakarım diye. Bir şey yokmuş. Teşekkür ederim yardımınız için, ölmeden bitiririm inşallah Minecraft'ı.
Bir kağıda koordinatlarıda yazmıştım, sonra gelip bakarım diye. Bir şey yokmuş. Teşekkür ederim yardımınız için, ölmeden bitiririm inşallah Minecraft'ı.
Yusuf Erens Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #16 AkaiYoru dedi: Çölde atımla beraber gezerken böyle bir kuyu gördüm. İçine girip bakmadım, sizce içinde ne var? Bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Eki Görüntüle 894590 Genişletmek için tıkla... yakında piramit var demek
AkaiYoru dedi: Çölde atımla beraber gezerken böyle bir kuyu gördüm. İçine girip bakmadım, sizce içinde ne var? Bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Eki Görüntüle 894590 Genişletmek için tıkla... yakında piramit var demek