Minecraft common ve pan cape Java sürümünde gözükmüyor

Anixe

Centipat
Daha fazla  
Minecraft'ta gelen common pelerinini Bedrock üzerinden aldım fakat aynı hesap olmasına rağmen Java'ya hala gelmedi. Üstelik Bedrock'ta ilk verilen pelerin de Java'ya gelmiş ama o da bana gelmedi. Bedrock'ta olmasına rağmen Java'da hala yok. Uzun süredir bekliyorum hala gelmedi. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu tam olarak anlamadım sanırım ama anladığım kadarıyla yardım edeyim. Bedrock ve java tamamen farklı iki minecraft, bedrocktaki oyun içi satın alımlar javaya yansımaz diye düşünüyorum. Ki benim bildiğim kadarıyla capeler sadece eventlerden geliyordu, şimdi satın alınabilir mi oldu?

Yok hocam Bedrock ve ya Java'da Microsoft hesabınız ile giriş yaparsanız her iki hesaba da Minecraft logolu pelerin ekleniyor. (Bana ikisine de eklendi)

Pelerin satın alınması gibi bir durum ise yok diye biliyorum.

Bunun harici satın alımlar ile evet dediğiniz gibi ikisi birbirinden bağımsız oluyor.

oyle bırsey yok kısa sure once bedrocka geldı pelerın oradan alınca javayada gelmesı lazım ama bende gelmedı ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…