Y yasin37888 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi Config'ten zombileri güçlendirebilir miyiz? Güçlendirebiliyorsak anlatır mısınız?
Başlıkta gördüğünüz gibi Config'ten zombileri güçlendirebilir miyiz? Güçlendirebiliyorsak anlatır mısınız?
Sadekullanıcı2 Picopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 Zombiye Kuvvet iksiri at
Y yasin37888 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #3 Sadekullanıcı2 dedi: Zombiye Kuvvet iksiri at Genişletmek için tıkla... survival oynayacağım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et deki gibi zombilerin güçlü olmasını istiyorum iksiri nasıl atayım
Sadekullanıcı2 dedi: Zombiye Kuvvet iksiri at Genişletmek için tıkla... survival oynayacağım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et deki gibi zombilerin güçlü olmasını istiyorum iksiri nasıl atayım
Sadekullanıcı2 Picopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #4 yasin37888 dedi: survival oynayacağım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et deki gibi zombilerin güçlü olmasını istiyorum iksiri nasıl atayım Genişletmek için tıkla... Hocam onlar mod kaliteli mod bulursan tadından yenmez
yasin37888 dedi: survival oynayacağım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et deki gibi zombilerin güçlü olmasını istiyorum iksiri nasıl atayım Genişletmek için tıkla... Hocam onlar mod kaliteli mod bulursan tadından yenmez
Y yasin37888 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #5 Sadekullanıcı2 dedi: Hocam onlar mod kaliteli mod bulursan tadından yenmez Genişletmek için tıkla... bunun modpackini indirince oyundan atıyor işte bende kendi modlarımı kuracaktım bunun gibi zombilerin güçlü olmasını istiyorum
Sadekullanıcı2 dedi: Hocam onlar mod kaliteli mod bulursan tadından yenmez Genişletmek için tıkla... bunun modpackini indirince oyundan atıyor işte bende kendi modlarımı kuracaktım bunun gibi zombilerin güçlü olmasını istiyorum