Merdow Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #1 Böyle bir hata alıyorum ne yaptıysam düzeltemedim, yardımcı olur musunuz? Malum ramazan ayındayız zaman geçirmek için oynayalım dedik, beceremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2021
Böyle bir hata alıyorum ne yaptıysam düzeltemedim, yardımcı olur musunuz? Malum ramazan ayındayız zaman geçirmek için oynayalım dedik, beceremedim.
KS KS Merdow Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #21 ressh dedi: cmd Yönetici açın; ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew Genişletmek için tıkla... yaptım Yang Mills dedi: Siz sunucuyu açmayı deneyin onlar size gelsin. Genişletmek için tıkla... onuda denedik hocam gene ben bağlanamadım arkadaşlarım bağlandı Artı 0 Eksi
ressh dedi: cmd Yönetici açın; ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew Genişletmek için tıkla... yaptım Yang Mills dedi: Siz sunucuyu açmayı deneyin onlar size gelsin. Genişletmek için tıkla... onuda denedik hocam gene ben bağlanamadım arkadaşlarım bağlandı
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.549 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 23 Nisan 2021 #22 Hocam 8.8.8.8 DNS'yi silin OpenDNS yazın ardından ressh dedi: CMD Yönetici açın; İpconfig /flushdns İpconfig /release İpconfig /renew Genişletmek için tıkla... Bunları yapıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Hocam 8.8.8.8 DNS'yi silin OpenDNS yazın ardından ressh dedi: CMD Yönetici açın; İpconfig /flushdns İpconfig /release İpconfig /renew Genişletmek için tıkla... Bunları yapıp tekrar deneyin.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #23 DNS olarak Cloudflare DNS kullanın bence. Artı 0 Eksi
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.549 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 23 Nisan 2021 #24 Yang Mills dedi: DNS olarak Cloudflare DNS kullanın bence. Genişletmek için tıkla... Cloudflare DNS birçok sitede problem çıkarıyor o yüzden OpenDNS tavsiyemdir. Artı 0 Eksi
Yang Mills dedi: DNS olarak Cloudflare DNS kullanın bence. Genişletmek için tıkla... Cloudflare DNS birçok sitede problem çıkarıyor o yüzden OpenDNS tavsiyemdir.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #25 ressh dedi: Cloudflare DNS birçok sitede problem çıkarıyor o yüzden OpenDNS tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Uzun süredir kullanıyorum, her türlü siteye girdim hiçbir siteye girmemezlik yapmadı. Testlerde de en hızlı olarak geçiyor ayrıca. Artı 0 Eksi
ressh dedi: Cloudflare DNS birçok sitede problem çıkarıyor o yüzden OpenDNS tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Uzun süredir kullanıyorum, her türlü siteye girdim hiçbir siteye girmemezlik yapmadı. Testlerde de en hızlı olarak geçiyor ayrıca.
KS KS Merdow Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #26 oylede yaptım olmuyor genede yardımlarınız için teşekkürler ben en iyisi bi fomat atıyımda deneyim ressh dedi: Cloudflare DNS birçok sitede problem çıkarıyor o yüzden OpenDNS tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... dns ayarlarıylada olmadı çoğunu denedim Yeni bir şey keşfettim aternos serveri dışındakilere girebiliyorum Son düzenleme: 23 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
oylede yaptım olmuyor genede yardımlarınız için teşekkürler ben en iyisi bi fomat atıyımda deneyim ressh dedi: Cloudflare DNS birçok sitede problem çıkarıyor o yüzden OpenDNS tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... dns ayarlarıylada olmadı çoğunu denedim Yeni bir şey keşfettim aternos serveri dışındakilere girebiliyorum