Minecraft "Could not find or load main class" hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lewiosa

Kilopat
Arkadaşlar, hata gördüğünüz gibi. Hata kodu orada. Ne yaptıysam düzeltemedim. Her şeyim de güncel. Yardımcı olun lütfen.

asdasd.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arkadaşlar hayatlarında hiç minercraft oynamak için araştırmadan günlük 1000 maaşlarıyla basmışlar almışlar oyunu ya da korsan oynayıp da sürüye katılanlarda kOrSaN diye
Adam gibi Türkçe konuş hiçbir şey anlaşılmıyor. Ayrıca hayır, her gün 1000 lira kazanmıyorum internetten 30 liralık premium hesap almak çok zor değil.

SonOyuncu için SO Launcher kullanıyorum. İnan bana istesem 5 dakika içinde 10 tane Premium bulurum fakat TLauncher'ı sevdiğim için kullanıyorum. Siteler takır takır bedava Premium hesap veriyor bedavaya sen korsan diyorsun.
Hangi site veriyor? Mcleaks diyorsan o hesapların hepsi çalıntı sitenin adı bile belli ediyor zaten.
senin için değil. günlük 65tl maaşla çalışıp çocuğunu geçindiren bir baba için çocuğuna oyun almak zor. sizin sorunun hem bu hem de laucnherları hala korsan sanıyorsunuz.
Bak tekrar diyorum. Launcher korsan olmasa Mojang orijinal Launcher ve hesabı neden 23 Euro'ya satıyor? Madem günlük 65TL alıyor oynamasın çocuğu oyun. Oyun oynamak bir lüks. Onun yerine kitap okusun madem.

SonOyuncu için SO Launcher kullanıyorum. İnan bana istesem 5 dakika içinde 10 tane Premium bulurum fakat TLauncher'ı sevdiğim için kullanıyorum. Siteler takır takır bedava Premium hesap veriyor bedavaya sen korsan diyorsun.
Kanka, bu direk hırsızlık oluyor.

Hangi site veriyor? Mcleaks diyorsan o hesapların hepsi çalıntı sitenin adı bile belli ediyor zaten.

Pizza alts gibi onlarca site var. Mcleaks token sistemiyle çalışıyor. Sizin anlamadığınız şey oyunda korsan denen bir şeyin olmadığı. Oyunda Premium ve Premium olmayan hesap sistemi var eğer hesap satın alırsan Premium sunuculara girebilirsin Skin yaratabilirsin Cape takabilirsin.
Kanka, bu direk hırsızlık oluyor.
Anlatmaya çalıştığım o değil bir Premium hesabı 5TL'ye satanlar varken insanların TLauncher kullanmasının sebebini söylüyorum.

Aynı waarthunder gibi. O zaman orada premium olmayanlar korsan 1600milyon iq++ sinirden kafayı yicem amacınız ne sizin.

Pizza alts gibi onlarca site var. Mcleaks token sistemiyle çalışıyor. Sizin anlamadığınız şey oyunda korsan denen bir şeyin olmadığı. Oyunda Premium ve Premium olmayan hesap sistemi var eğer hesap satın alırsan Premium sunuculara girebilirsin Skin yaratabilirsin Cape takabilirsin.

Anlatmaya çalıştığım o değil 1 Premium hesabı 5TL'ye satanlar varken insanların TLauncher kullanmasının sebebini söylüyorum.
Bak anlamıyorsun. Premium olmadan Launcher ile oynamak korsan. Korsan olmasa Mojang premiumsuz bir Launcher sunardı zaten bunu düşünemiyor musun?

Bak anlamıyorsun. Premium olmadan Launcher ile oynamak korsan. Korsan olmasa Mojang premiumsuz bir Launcher sunardı zaten bunu düşünemiyor musun?
Mojang istese korsanı engelleyemez mi sanıyorsun? Minecraft'ın popüler bir oyun olmasının en büyük sebebi korsan dediğin şey tıpkı Windows gibi. Minecraft Launcher'lar ile oynanan bir oyun Mojang buna karışmıyor TLauncher aktif olarak özellik satıyor Mojang bunun korsan olduğunu düşünse dava açmaz mıydı?

Mojang istese korsanı engelleyemez mi sanıyorsun? Minecraft'ın popüler bir oyun olmasının en büyük sebebi korsan dediğin şey tıpkı Windows gibi. Minecraft Launcher'lar ile oynanan bir oyun Mojang buna karışmıyor TLauncher aktif olarak özellik satıyor Mojang bunun korsan olduğunu düşünse dava açmaz mıydı?
Senin mantığına göre büyük korsan gruplarına da dava açılması gerekir ama hala oyun crackliyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı