Minecraft "Could not find or load main class" hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lewiosa

Kilopat
Arkadaşlar, hata gördüğünüz gibi. Hata kodu orada. Ne yaptıysam düzeltemedim. Her şeyim de güncel. Yardımcı olun lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen o yüzden Mojang oyunu parayla satıyor de mi? İnternetten 10 liralık hesap almak çok zor bir şey değil.

launcherler oyunları paralı satıyor. Özellikle free oynayanlar ve premium oynayanlar idye ikiye ayrılıyor minecraft oyuncuları. kurallarad bilmeden yazmayın da var.

Launcher olarak TLauncher kullanmanızı öneririm. Java'yı silin ve son sürümü yeniden yükleyin sorununuz düzelir diye düşünüyorum.

Oyunun korsan olduğunu söyleyen büyük beyinli arkadaşlar nereden anladı? Titan Launcher'da Premium modu var belki adam Premium olarak girdi?
Fakat oyuncu isminde Türkçe karakter mevcut. Minecraft Premium alırken hiçbir şekilde Türkçe karakterli isim kullanamazsın.
Hatta şimdi kontrol ettim, "pşipişi" adında bir profil yok bile. NameMC'de listelenmediği gibi "Invalid Characters" hatası veriyor.

Fakat oyuncu isminde Türkçe karakter mevcut. Minecraft Premium alırken hiçbir şekilde Türkçe karakterli isim kullanamazsın.
Farketmemişim özür dilerim.
Oyunu orijinal olsa neden saçma sapan launcherları kullansın?
TLauncher mesela güzel özellikleri var. CraftRise Laucnher CR'ye girmek için gerekiyor SO Launcher SO'ya girmek için gerekiyor. Artık şu oyunda korsan ayaklarını bırakıp öneriniz varsa söyleyip çıksanız çok iyi olur oyunda korsan değil Premium ve Premium olmayan hesap sistemi var çünkü.

Üstelik launcherden premium versiyon da almış olabilir. Minevraft Microsoftun sattığı sadece ücretli diğer satış sitelerinde mesela tlaucher gibi yerlerde bedava hem de premium diye 2ye ayrılıyor. bedava oynayanlar her özelliğe sahip olamıyorlar. Bi gidip bakarsanız farkı anlarsınız. Microsoftun versiyonunu bedavaya oynamak korsandır ama launcherden oynamak bedava.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…