yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 Javaw.exe dosyası eksik diye oluyormuş. Herhalde indirdik yerine koyduk. Seçme kısmında gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2025
Simit Sever Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #2 win+r yapıp %appdata% yazın ve çıkan yerden java klasürünü silin tekrar indirin düzelir. Bende geçenlerde aynı sorunu aldım bu şekilde çözmüştüm
win+r yapıp %appdata% yazın ve çıkan yerden java klasürünü silin tekrar indirin düzelir. Bende geçenlerde aynı sorunu aldım bu şekilde çözmüştüm
yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #3 Simit Sever dedi: Win+r yapıp %appdata% yazın ve çıkan yerden Java klasürünü silin tekrar indirin düzelir. Bende geçenlerde aynı sorunu aldım bu şekilde çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
Simit Sever dedi: Win+r yapıp %appdata% yazın ve çıkan yerden Java klasürünü silin tekrar indirin düzelir. Bende geçenlerde aynı sorunu aldım bu şekilde çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
Simit Sever Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #4 yiğiitt dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarınızın sorunsuz indiğinden emin misiniz?
yiğiitt dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarınızın sorunsuz indiğinden emin misiniz?
4 496633 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 21 Nisan 2025 #5 yiğiitt dedi: Javaw.exe dosyası eksik diye oluyormuş. Herhalde indirdik yerine koyduk. Seçme kısmında gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Tekrar koyun.
yiğiitt dedi: Javaw.exe dosyası eksik diye oluyormuş. Herhalde indirdik yerine koyduk. Seçme kısmında gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Tekrar koyun.
yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #6 Simit Sever dedi: Oyun dosyalarınızın sorunsuz indiğinden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim. 496633 dedi: Tekrar koyun. Genişletmek için tıkla... Birçok kere denedim
Simit Sever dedi: Oyun dosyalarınızın sorunsuz indiğinden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim. 496633 dedi: Tekrar koyun. Genişletmek için tıkla... Birçok kere denedim