ismifilanyok Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #1 Minecraft Craft Rise'e mi SonOyuncu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2024
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.344 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 9 Ağustos 2024 #2 Son Oyuncu bana daha hantal geliyor. Sanki yavaş hareket ediliyor gibi. Craft Rise diyorum. Artı 0 Eksi
jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 375 Çözümler 7 9 Ağustos 2024 #3 Hocam Craft Rise daha iyi bence, ama aşırı FPS dususu oluyor kotu sistemlerde. Kotu sisteminiz varsa SonOyuncu oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hocam Craft Rise daha iyi bence, ama aşırı FPS dususu oluyor kotu sistemlerde. Kotu sisteminiz varsa SonOyuncu oynayabilirsiniz.
KS KS ismifilanyok Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #4 jaydenpoyraz dedi: Hocam Craft Rise daha iyi bence, ama aşırı FPS dususu oluyor kotu sistemlerde. Kotu sisteminiz varsa SonOyuncu oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sistemim iyi 4060 ti var Artı 0 Eksi
jaydenpoyraz dedi: Hocam Craft Rise daha iyi bence, ama aşırı FPS dususu oluyor kotu sistemlerde. Kotu sisteminiz varsa SonOyuncu oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sistemim iyi 4060 ti var
B bestopet Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 69 19 Ağustos 2024 #5 Vallahi ben hep SonOyuncu'nun yanında durdum ama artık güncelleme gelmiyor sunucuyla ilgilenilmiyor bir aralar adminler aktif belki bir şey yaparlar ama şu an Craft Rise 6K Online var modlar aktif iyi PvP atarsın şu anlık bana göre Craft Rise. Artı 0 Eksi
Vallahi ben hep SonOyuncu'nun yanında durdum ama artık güncelleme gelmiyor sunucuyla ilgilenilmiyor bir aralar adminler aktif belki bir şey yaparlar ama şu an Craft Rise 6K Online var modlar aktif iyi PvP atarsın şu anlık bana göre Craft Rise.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.110 Çözümler 13 19 Ağustos 2024 #6 Craft Rise güvenilir değil, insanların sürekli hesapları çalınıyor. Benim bile çalındı bıraktım zamanında. Artı 0 Eksi
Craft Rise güvenilir değil, insanların sürekli hesapları çalınıyor. Benim bile çalındı bıraktım zamanında.