Minecraft Craftrise mı Sonoyuncu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 8.1

Mxrys

Centipat
Yer
İstanbul
Evet, benim sorum bu. Acaba Minecraft oyununda Craftrise mı daha iyidir yoksa Sonoyuncu mu?

Watchdog ikisinden de güçlü bir anti-hile sistemi ve Premium hesaba IP ban atıyorlar yani girmeniz daha zor.
Elbette çok daha kuvvetli olsa da dünya çapında bir sunucu olduğu için itini köpeğini koparan bu sunucuda oynuyor,günlük online oyuncu sayısı yaklaşık olarak 60k çekmekte.Bunun 10k'sı makro,hile kullanan insanlar.Ve bunlara denk gelmek daha kolay.SonOyuncu ise 10k oyuncu çekiyor ve bunun 1k'sı böyle.Buradan oranlarsak SonOyuncu daha iyi bir ortam olacaktır diye düşünmekteyim.

En azından banlanıyorlar Craftrise'da o da yok.
Craftrise sunucusunu beğendimi söylememiştim zaten hocam.Ben 2014'ten 2017-2018 yılına kadar aktif olarak SonOyuncu serverinde oynadım ve hileler,makrolar banlanmakta.Üstüne sunucunun geliştirdiği launcher yüzünden hile girememekte.Her oyun kapatılıp açıldığında fazlalık olan dosyaları kapatarak,silerek hilelerin çalışmamasını sağlıyor.Tek sıkıntısı tüm svlerde olduğu gibi burada da makro var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…