samilako Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2014 #1 Minecraft crash veriyor açılmıyor ne yapabilirim? Ekran kartı sürücümü güncelliyorm ama yinede olmuyor. Ne yapabilirim. Yardım ederseniz sevinirim.
Minecraft crash veriyor açılmıyor ne yapabilirim? Ekran kartı sürücümü güncelliyorm ama yinede olmuyor. Ne yapabilirim. Yardım ederseniz sevinirim.
Berat Mindiloğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 1.074 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2014 #2 Hatanın resmini çekip atar mısınız. Bende de ekran kartı güncelle diyor güncelliyorum fakat yinede olmadı.
Hatanın resmini çekip atar mısınız. Bende de ekran kartı güncelle diyor güncelliyorum fakat yinede olmadı.
samilako Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2014 #3 Berat Mindiloğlu dedi: Hatanın resmini çekip atar mısınız. Bende de ekran kartı güncelle diyor güncelliyorum fakat yinede olmadı. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri bandicam 2014-08-16 17-43-04-958.jpg 87,5 KB · Görüntüleme: 239
Berat Mindiloğlu dedi: Hatanın resmini çekip atar mısınız. Bende de ekran kartı güncelle diyor güncelliyorum fakat yinede olmadı. Genişletmek için tıkla...
Berat Mindiloğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 1.074 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2014 #4 Bunun öncesinde küçük bir hata ekranı gibi bir şey geliyor mu ?
samilako Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2014 #5 Berat Mindiloğlu dedi: Bunun öncesinde küçük bir hata ekranı gibi bir şey geliyor mu ? Genişletmek için tıkla... hayır
Berat Mindiloğlu dedi: Bunun öncesinde küçük bir hata ekranı gibi bir şey geliyor mu ? Genişletmek için tıkla... hayır