Minecraft crash report hatası

Adanalı Dürüm

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Gaziantep/Nurdağı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GH Nvidia GeForce GT 920MX 2 GB, 12 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Minecraft oyununda mod yükledim, (bu arada sürümüm 1.12.2) işte Forge ile giriyorum, girdikten sonra Mojang yazısı geliyor, modlar böyle indiriliyor sonra crash report hatası veriyor. Kafayı yiyeceğim kaç gündür uğraşıyorum

Orijinal mi korsan mı?

Aha kendisi korsan oyun kullanan üstün Java Developer geldi.
Oyun aynı oyun sonuçta, destek verilebiliyor.
Ondan dolayı sormuyorum. T*launcher'da kendi forge sürümü var eğer onu kullanırsa herkeste crash veriyor. Çok bilmeden konuşma. Ayrıca ben hayatımda sadece korsan oyun olarak minecraft kullandım. Onda da şimdi orijinale geçtim.

T*Launcher direkt Forge'nin CDN sitesinden kuruyor dosyaları biliyorsun değil mi?(Bilmiyorsun)
Ayrıca adam korsan oynuyor diye T*Launcher kullanıyor çıkarımını yapamazsın. Adam belki UltimMC kullanıyor belki kendi değiştirdiği MultiMC sürümünü kullanıyor?

Korsan oynuyorsa hangisi olduğunu söyleyecek ben de ona göre yardımcı olacağım. T*launcher konusunda bilgim olduğu için yardımcı olabilirim. Ayrıca nereden kurarsa kursun yine de crash veriyor. Ukalalığı kes. Bir iki şey biliyorsun diye ne bu tavırlar hayırdır?

Daha okuduğunu bile anlamıyorsun ki.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, kavga etmeseniz sevinirim

Hocam yanlış biliyorsunuz, olabilir tabiki bu normal bir şey. @mehmet06can hocam doğru söylüyor. T*launcher'da forge'u kurunca crash veriyor. Eskiden korsan kullandığım zaman bizzat deneyimledim. Normal forge sitesinden jar olarak kurunca çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…