Hasanygt Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 30 Mayıs 2020 #1 Windows 10 Edition sevmediğim için normal Java Edition yükledim. Baktım Youtuber'lar oynayabiliyorlar. bende onun için yükseltim bu da crash hatam. crash-2020-05-30_14.37.53-client MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com . Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2020
Windows 10 Edition sevmediğim için normal Java Edition yükledim. Baktım Youtuber'lar oynayabiliyorlar. bende onun için yükseltim bu da crash hatam. crash-2020-05-30_14.37.53-client MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com .
Chefchaouen Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 30 Mayıs 2020 #11 Paveloyd dedi: Minecraft crack mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu önemli bir detay. Artı 0 Eksi
KS KS Hasanygt Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 30 Mayıs 2020 #12 Paveloyd dedi: Minecraft crack mi? Genişletmek için tıkla... 2 Farklı da denedim iki side olmuyor not: Önce orijinal denedim. Proces monitör de Minecraft ismini ne olarak yazim. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Minecraft crack mi? Genişletmek için tıkla... 2 Farklı da denedim iki side olmuyor not: Önce orijinal denedim. Proces monitör de Minecraft ismini ne olarak yazim.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #13 Hasanygt dedi: 2 Farklı da denedim iki side olmuyor not: Önce orijinal denedim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen dahili ekran kartı kullanıyorsun ve ekran kartında OpenGL yüklü değil veya desteklemiyor. Artı 0 Eksi
Hasanygt dedi: 2 Farklı da denedim iki side olmuyor not: Önce orijinal denedim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen dahili ekran kartı kullanıyorsun ve ekran kartında OpenGL yüklü değil veya desteklemiyor.
KS KS Hasanygt Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 30 Mayıs 2020 #14 Paveloyd dedi: Muhtemelen dahili ekran kartı kullanıyorsun ve ekran kartında OpenGL yüklü değil veya desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Windows 8'de oyniyabiliyordum ekran kartım Intel HD Graphics. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Muhtemelen dahili ekran kartı kullanıyorsun ve ekran kartında OpenGL yüklü değil veya desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Windows 8'de oyniyabiliyordum ekran kartım Intel HD Graphics.
Chefchaouen Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 30 Mayıs 2020 #15 Hasanygt dedi: 2 Farklı da denedim iki side olmuyor not: Önce orijinal denedim. Proces monitör de Minecraft ismini ne olarak yazim. Genişletmek için tıkla... Kısayol'un üstüne gel sağ tık dosya konumu aç seçeneği var mı? Artı 0 Eksi
Hasanygt dedi: 2 Farklı da denedim iki side olmuyor not: Önce orijinal denedim. Proces monitör de Minecraft ismini ne olarak yazim. Genişletmek için tıkla... Kısayol'un üstüne gel sağ tık dosya konumu aç seçeneği var mı?
KS KS Hasanygt Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 30 Mayıs 2020 #16 Chefchaouen dedi: Kısayol'un üstüne gel sağ tık dosya konumu aç seçeneği var mı? Genişletmek için tıkla... Birinde var diğerinde yok. Artı 0 Eksi
Chefchaouen dedi: Kısayol'un üstüne gel sağ tık dosya konumu aç seçeneği var mı? Genişletmek için tıkla... Birinde var diğerinde yok.
Chefchaouen Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 30 Mayıs 2020 #17 Hasanygt dedi: Birinde var diğerinde yok. Genişletmek için tıkla... Oyunu hangisiyle açıyorsan o önemli. Artı 0 Eksi
Hasanygt dedi: Birinde var diğerinde yok. Genişletmek için tıkla... Oyunu hangisiyle açıyorsan o önemli.
KS KS Hasanygt Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 30 Mayıs 2020 #18 Chefchaouen dedi: Oyunu hangisiyle açıyorsan o önemli. Genişletmek için tıkla... Orjinal olanı denedim o olmadı bende korsan denedim o da olmadı. Artı 0 Eksi
Chefchaouen dedi: Oyunu hangisiyle açıyorsan o önemli. Genişletmek için tıkla... Orjinal olanı denedim o olmadı bende korsan denedim o da olmadı.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 30 Mayıs 2020 #19 Hasanygt dedi: Birinde var diğerinde yok. Genişletmek için tıkla... C diskinde OpenGL dll'i ara. Dosya gezgininden C diskine gir. Sağ üstten open yaz ve arama bitince çıkan dosyaların ekran görüntüsünü buraya at. Artı 0 Eksi
Hasanygt dedi: Birinde var diğerinde yok. Genişletmek için tıkla... C diskinde OpenGL dll'i ara. Dosya gezgininden C diskine gir. Sağ üstten open yaz ve arama bitince çıkan dosyaların ekran görüntüsünü buraya at.
Chefchaouen Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 30 Mayıs 2020 #20 Hasanygt dedi: Orjinal olanı denedim o olmadı bende korsan denedim o da olmadı. Genişletmek için tıkla... TV kurup veriri misin? Artı 0 Eksi
Hasanygt dedi: Orjinal olanı denedim o olmadı bende korsan denedim o da olmadı. Genişletmek için tıkla... TV kurup veriri misin?