Çözüldü Minecraft Crazy Craft mod paketi "application requested more GPU Memory than is available" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bor4n

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7735HS
RTX 4060 8GB
16GB RAM
512GB SSD
144hz
Bu mod paketini yeni kurdum şimdiye kadar başka oyunlarda veya bu oyunda (modsuz Minecraft'ta) böyle bir sorun yoktu. Şimdi bu sorun çıkıyor karşıma yaklaşık oyuna başladıktan 5-10 dakika sonra. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Sistemim;

ASUS TUF A15 4060'lı modeli.

Dosya Ekleri

• hata.PNG
    160,6 KB · Görüntüleme: 38
Çözüm

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan izleyip yapmıştım. 20Dk'dır oynuyorum hiçbir sorun yok. Teşekkürler yine de.
Günaydın öncelikle ekran kartının belleği yetersiz daha fazla belleğe ihtiyaç duyuyor modlar.

Bir de driverların güncel mi? Klasik soru ama sormam gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın öncelikle ekran kartının belleği yetersiz daha fazla belleğe ihtiyaç duyuyor modlar.

Bir de driverların güncel mi? Klasik soru ama sormam gerekli.

Günaydın, sürücülerim güncel ama ekran kartının belleği yetmesi lazım YouTube'daki izlediğim kişilerin 4 ila 6 GB ekran kartları var sanırsam ve oynuyorlar çok rahat bence 8 GB ekran kartı gayet yeter.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan izleyip yapmıştım. 20Dk'dır oynuyorum hiçbir sorun yok. Teşekkürler yine de.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…