mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.199 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 Sunucum 1.18.2 birçok kasa plugini denedim, sürekli hata aldım. Şu an crazy Plus plugini kullanayım dedim aldığım hata ise; her şeyi ayarlıyorum kasa içini vs. en son /reload atıyorum ve tekrar denediğimde kasalar bozulmus oluyor.
Sunucum 1.18.2 birçok kasa plugini denedim, sürekli hata aldım. Şu an crazy Plus plugini kullanayım dedim aldığım hata ise; her şeyi ayarlıyorum kasa içini vs. en son /reload atıyorum ve tekrar denediğimde kasalar bozulmus oluyor.
vvorth Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri oi Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #2 CratesPlus - Free Crates Plugin! [1.8 - 1.16.4] A free and great crates plugin for Minecraft www.spigotmc.org bahsettiğiniz eklenti bu mu? Artı 0 Eksi
CratesPlus - Free Crates Plugin! [1.8 - 1.16.4] A free and great crates plugin for Minecraft www.spigotmc.org bahsettiğiniz eklenti bu mu?
KS KS mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.199 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #3 vvorth dedi: CratesPlus - Free Crates Plugin! [1.8 - 1.16.4] A free and great crates plugin for Minecraft www.spigotmc.org bahsettiğiniz eklenti bu mu? Genişletmek için tıkla... Bunda da aynı hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
vvorth dedi: CratesPlus - Free Crates Plugin! [1.8 - 1.16.4] A free and great crates plugin for Minecraft www.spigotmc.org bahsettiğiniz eklenti bu mu? Genişletmek için tıkla... Bunda da aynı hatayı alıyorum.
vvorth Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri oi Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #4 mahber dedi: Bunda da aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... CrazyPlus diye bir eklenti yok hocam SpigotMC'de Artı 0 Eksi
mahber dedi: Bunda da aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... CrazyPlus diye bir eklenti yok hocam SpigotMC'de
KS KS mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.199 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #5 vvorth dedi: CrazyPlus diye bir eklenti yok hocam SpigotMC'de Genişletmek için tıkla... Neyse, sorunumu web panelden VDS'e geçerek çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
vvorth dedi: CrazyPlus diye bir eklenti yok hocam SpigotMC'de Genişletmek için tıkla... Neyse, sorunumu web panelden VDS'e geçerek çözdüm.