V Varax55 Zeptopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #1 Clockwork modunu Minecraft'ıma kurdum oyuna girdim ve clockwork menüsünü açtığımda oyunum çöktü (bilgisayarım gayet iyi), bilgisi olan var mı?
Clockwork modunu Minecraft'ıma kurdum oyuna girdim ve clockwork menüsünü açtığımda oyunum çöktü (bilgisayarım gayet iyi), bilgisi olan var mı?
Kerwm41 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 729 Makaleler 1 Çözümler 7 18 Ekim 2024 #2 Modun eski bir sürümünü yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS V Varax55 Zeptopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #3 Kerwm41 dedi: Modun eski bir sürümünü yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı bilidğiniz başka bir yöntem var mı? Artı 0 Eksi
Kerwm41 dedi: Modun eski bir sürümünü yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı bilidğiniz başka bir yöntem var mı?
F_rkan Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #4 Clockwork modu tek çalışmaz bende yaşamıştım bu durumu valkrienskyies veya erueka veya create gibi yan modları da yüklü olması lazımdır Artı 0 Eksi
Clockwork modu tek çalışmaz bende yaşamıştım bu durumu valkrienskyies veya erueka veya create gibi yan modları da yüklü olması lazımdır