Minecraft creeper farmım çalışmıyor

Miraç Özcan

Centipat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki her şeyi eksiksiz yaptım. Videodaki gibi 120 blok çıktım, 10 dk bekledim ve 1 tane bile creeper yoktu. Farmın verimliliğini geçtim hiç yoktu C. Alışmıyordu, 128 blok çıkmayı da denedim ama yok hiçbir şekilde olmuyor. Yardım eder misiniz? Çok ihtiyacım var fazla tilt edici bir durum.

Ben bu farmı yaptım 2 çift sandık barut dolu şu an
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu sistem ile ömür boyu sıkıntı çekmezsiniz :)

Kesinlikle katılıyorum. Alibey minecraft farmcıları arasında farklı bir seviyededir :)

Luser adlı YouTube kanalını izleyebilirsin veya shaulkercraft iki kanalda da farm ve yapı videoları var Türk istersen luser izle derim ama shaulker da mega ve dev kazançlı farmlar yapıyor.

Bu videodaki her şeyi eksiksiz yaptım. Videodaki gibi 120 blok çıktım, 10 dk bekledim ve 1 tane bile creeper yoktu. Farmın verimliliğini geçtim hiç yoktu C. Alışmıyordu, 128 blok çıkmayı da denedim ama yok hiçbir şekilde olmuyor. Yardım eder misiniz? Çok ihtiyacım var fazla tilt edici bir durum.

Serverda mı yaptın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı