Sheri Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #1 Minecraft'ın 15.yıla özel creeper ve Twitch pelerinlerini aldım fakat ikisi de sadece Bedrock sürümünde gözüküyor. Java sürümü için olduğu da yazıyordu bana gelmedi. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleme: 19 Mayıs 2024
Minecraft'ın 15.yıla özel creeper ve Twitch pelerinlerini aldım fakat ikisi de sadece Bedrock sürümünde gözüküyor. Java sürümü için olduğu da yazıyordu bana gelmedi. Ne yapmam gerekiyor?
Çözüm Sheri 2 Ağustos 2024 LAHMACUNi dedi: @Sheri kanka aynısı sen düzeltebildin mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Bana belli bir süre sonra geldi, hemen gelmiyormuş.
LAHMACUNi dedi: @Sheri kanka aynısı sen düzeltebildin mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Bana belli bir süre sonra geldi, hemen gelmiyormuş.
RLxAlphaCrusherx Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.169 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #2 Bekleyin hemen gelmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Sheri Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 RLxAlphaCrusherx dedi: Bekleyin hemen gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Dün gece almıştım bayağı bir vakit geçtiği için buraya başvurdum. Dönüş için teşekkürler. Artı 0 Eksi
RLxAlphaCrusherx dedi: Bekleyin hemen gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Dün gece almıştım bayağı bir vakit geçtiği için buraya başvurdum. Dönüş için teşekkürler.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.027 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Mayıs 2024 #4 Sheri dedi: Dün gece almıştım bayağı bir vakit geçtiği için buraya başvurdum. Dönüş için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Destek varsa desteğe sorabilirsiniz. https://help.minecraft.net/hc/tr-TR Artı 0 Eksi
Sheri dedi: Dün gece almıştım bayağı bir vakit geçtiği için buraya başvurdum. Dönüş için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Destek varsa desteğe sorabilirsiniz. https://help.minecraft.net/hc/tr-TR
L LAHMACUNi Femtopat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #5 @Sheri kanka aynısı sen düzeltebildin mi sorunu? Artı 0 Eksi
KS KS Sheri Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #6 LAHMACUNi dedi: @Sheri kanka aynısı sen düzeltebildin mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Bana belli bir süre sonra geldi, hemen gelmiyormuş. Artı 0 Eksi Çözüm
LAHMACUNi dedi: @Sheri kanka aynısı sen düzeltebildin mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Bana belli bir süre sonra geldi, hemen gelmiyormuş.