E emrekya Femtopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 65 Dün 19:05 #1 Birkaç tane eşyanın görünümünü değiştirmek istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim?
prolongs Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MUHASEBE Dün 19:15 #2 emrekya dedi: Birkaç tane eşyanın görünümünü değiştirmek istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... nova skin diye bi site var ordan yapa bilirsin Nova Skin - Minecraft Resource Pack Creator Nova Skin - Minecraft ResourcePack Editor minecraft.novaskin.me
emrekya dedi: Birkaç tane eşyanın görünümünü değiştirmek istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... nova skin diye bi site var ordan yapa bilirsin Nova Skin - Minecraft Resource Pack Creator Nova Skin - Minecraft ResourcePack Editor minecraft.novaskin.me
E emrekya Femtopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 65 Dün 20:24 #3 Yaptım ama bu şekilde oldu. Nasıl düzeltilir biliyor musunuz hocam.
prolongs Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MUHASEBE Dün 21:38 #4 emrekya dedi: Eki Görüntüle 2591527 Yaptım ama bu şekilde oldu. Nasıl düzeltilir biliyor musunuz hocam. Genişletmek için tıkla... sürümden kaynaklı olduğunu düsünuyorum
emrekya dedi: Eki Görüntüle 2591527 Yaptım ama bu şekilde oldu. Nasıl düzeltilir biliyor musunuz hocam. Genişletmek için tıkla... sürümden kaynaklı olduğunu düsünuyorum