Minecraft da HDR nasıl açılır?

İşletim sistemi
Windows 10

FatiHkıyak

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
✓ Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor X 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı
✓ AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci
✓ Asrock X670E Steel Legend AMD AM5 DDR5 ATX Anakar
✓ Samsung 990 PRO 1 TB M.2 SSD
✓ Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Rem
✓ Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00145A İşlemci Sıvı Soğutucu
✓ MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply
✓ Gigabyte M27F 27 Mönitör
✓Raijintek ZOFOS Ultra EBB/E-ATX Mesh Kasa
Meslek
Serbest Meslek
Monitörüm HDR destekli ekran kartım da anca Minecraft'ta HDR açamıyorum oyuna girdim de Display Port normale geçiyor HDR devre dışı kalıyor bu minerafta normal mi yok da bir ayarı var mı? Oynadım tüm oyularda HDR aktif oluyor anca Minecraft için aynısı geçerli değil renkler kötü görünüyor orijinal şekilde değil.

Son düzenleme:
Monitörüm HDR destekli ekran kartım da anca Minecraft'ta HDR açamıyorum oyuna girdim de Display Port normale geçiyor HDR devre dışı kalıyor bu minerafta normal mi yok da bir ayarı var mı? Oynadım tüm oyularda HDR aktif oluyor anca Minecraft için aynısı geçerli değil renkler kötü görünüyor orijinal şekilde değil.
Hocam çözdünüz mü?

Tam ekrana almadığımız da kullanabiliyoruz sanki? Oyunu çerçevesiz 1080p şeklinde açabilir miyiz?

Açabilinir aslında hiç denemedim ama bir dene ister sen Java sürümde olmuyordu ben Java da açamadım HDR'yi muhtemelen ekran HDR'den çıkıyor otmatik.

Açabilinir aslında hiç denemedim ama bir dene ister sen Java sürümde olmuyordu ben Java da açamadım HDR'yi muhtemelen ekran HDR'den çıkıyor otmatik.
Yabancı kaynaklardan baktım. Java sürümü tam ekran modunda HDR desteklemiyormuş. Çerçevesiz pencere modunda açılmalı ama o şekilde de Minecraft desteklemiyor, açılmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı