L Lorys Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 3 ay önce oyuna ara verdim aldığım FPS'den memnundum bugün bir gireyim dedim FPS yarı yarıya düşmüştü ve ekran kartı olarak Intel... Kullanıyordu. Harici ekran kartını nasıl seçebilirim? (RTX 3050)
3 ay önce oyuna ara verdim aldığım FPS'den memnundum bugün bir gireyim dedim FPS yarı yarıya düşmüştü ve ekran kartı olarak Intel... Kullanıyordu. Harici ekran kartını nasıl seçebilirim? (RTX 3050)
KS KS L Lorys Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #11 keremimsii dedi: Göz At'a basıp Minecraft'ın kurulu olduğu yere gidin. Sadece Minecraft seçmeniz yeterli. Win + r ve %appdata%/.Minecraft yazarak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... keremimsii dedi: EXE'ye gerek olmaz dediğim gibi Launcher'ı seçerseniz. Genişletmek için tıkla... Launcher'i secip yuksek performans yaptim fakat olmadi. Artı 0 Eksi
keremimsii dedi: Göz At'a basıp Minecraft'ın kurulu olduğu yere gidin. Sadece Minecraft seçmeniz yeterli. Win + r ve %appdata%/.Minecraft yazarak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... keremimsii dedi: EXE'ye gerek olmaz dediğim gibi Launcher'ı seçerseniz. Genişletmek için tıkla... Launcher'i secip yuksek performans yaptim fakat olmadi.