Minecraft Delux'de paketi nedir?

L0CKED

Centipat
Daha fazla  

Selamlar Minecraft almayı düşünüyorum. Deluxe paket içindekileri bana açıklayabilecek birisi var mı? Bilgisayarda Java'da oynayacağım. Minecoin vs ne oluyor?

Bedrock oynamayacaksan standard paketi al. Bedrock içerikleri onlar.

Bedrock oynamayacaksan standart paketi al. Bedrock içerikleri onlar.

Bedrock bu telefon sürümümü oluyor? Aynı anda ikisinde de oynayabilir miyim? Yoksa 1 hesapta mı açık olabiliyor bilgin var mı?

Ekstra Bedrock için 1020 minecoin veriyor gerek yok o yüzden.

Bedrock bu telefon sürümümü oluyor? Aynı anda ikisinde de oynayabilir miyim? Yoksa 1 hesapta mı açık olabiliyor bilgin var mı?

Bedrock, C++ ile kodlandığı için optimizasyon olarak daha iyi ve PC, PS, Xbox, mobil versiyonları ile uyumlu olduğundan crossplay var. Ancak içerikleri paralı olması lazım. Bu Standard'da alsan Java ve Bedrock gelecek. Launcher üzerinden hangisini oynayacağını seçebilirsin. Mobil için almış olmuyorsun! PC Bedrock almış oluyorsun. Mobil ayrı satılıyor.

Anladım teşekkür ederim. Standart alırım o halde ekstra paraya gerek yok. Sonradan yükseltme var mı istersem?

Anladım teşekkür ederim. Standart alırım o halde ekstra paraya gerek yok. Sonradan yükseltme var mı istersem?

Bedrock oynayacaksan lazım olabilir. Bilmiyorum. Bedrock oyuncusu değilim. Java'da ihtiyacın olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…