Minecraft demir Premium 1 gün sonra oturum açmıyor

Coffee Lake

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Kendim altın Premium kullanıyorum. Ama kuzenime altın Premium alacak kadar param olmadığı için demir hesaplar veriyorum ama her gün o hesapla oturum açamıyor. Başka bir yerden demir Premium aldım 2 gün önce şu an hala sıkıntısız kullanıyor. Eski hesapları blazealts gibi sitelerden almıştım yenisini freealtsdan aldım. Demir Premium'ların bir süre sonra oturum açmamasının sebebi nedir sizce?

Minecraft Java Edition'u direk satın almış olsaydınız çok iyi olurdu. Oyunun kendi sisteminde ne altın, ne demir ne başka bir premium sistemi yoktur. Tek bir premium hesap alırsınız, o hesap sizin olur. Diğerleri çok yüksek ihtimalle dolandırıcıdır. Minecraft Bedrock Edition'u Microsoft Store'dan alabilirsiniz, daha ucuz ama java gibi değil. Ben ikisinide oynamış birisi olarak java edition öneririm ama lütfen şu premiumları başka yerlerden alıp dolandırılmayın. Sizlere çalıntı hesaplar satıyorlar daha sonrasında şifreleri değiştiriyorlar.

Yanıt yazan herkese teşekkür ederim. Altın Premium'u sponsorlukla ücretsiz aldım demir hesapları da ücretsiz aldım yani hiç para ödemedim şu an sıkıntısız kullanıyorum kendim.

İnsanların hesaplarını çalıyorlar. Belli bir süre sonra hesabın asıl sahibi fark edip şifresini değiştiriyor. Hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…