Minecraft Developer Console de "Here I am" yazıyor

YusufÇağrı

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben Minecraft 1.20.1 Optifine'na girecektim. Tıklar tıklamaz Minecraft çöktü. Hata mesajının en üst kısmında "İşte Buradayım!" anlamına gelen "Here I am!" yazıyordu .bundan sonra hiç sorun yaşamadım. Sonra Minecraft'ı istemli bir şekilde çökerttim. Sürekli aynı mesaj geliyordu. her çöktüğünde "Here I am" yazıyordu. Bunu daha önce yaşayan varsa bana yardım edebilir mi? Bu tehlikeli bir şey mi? Yoksa Herobrine mı...

TL kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-05-02 114320.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-02 114320.png
    19,9 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Minecraft 1.20.1 OptiFine'na girecektim. Tıklar tıklamaz Minecraft çöktü. Hata mesajının en üst kısmında "İşte Buradayım!" anlamına gelen "Here I am!" yazıyordu. Bundan sonra hiç sorun yaşamadım. Sonra Minecraft'ı istemli bir şekilde çökerttim. Sürekli aynı mesaj geliyordu. Her çöktüğünde "Here I am" yazıyordu. Bunu daha önce yaşayan varsa bana yardım edebilir mi? Bu tehlikeli bir şey mi? Yoksa Herobrine mı?..

TL kullanıyorum.

Sanırım herobrine size saldıracak...(!)
Reddittede yaşayan varmış.

Merhaba ben Minecraft 1.20.1 Optifine'na girecektim. Tıklar tıklamaz Minecraft çöktü. Hata mesajının en üst kısmında "İşte Buradayım!" anlamına gelen "Here I am!" yazıyordu .bundan sonra hiç sorun yaşamadım. Sonra Minecraft'ı istemli bir şekilde çökerttim. Sürekli aynı mesaj geliyordu. her çöktüğünde "Here I am" yazıyordu. Bunu daha önce yaşayan varsa bana yardım edebilir mi? Bu tehlikeli bir şey mi? Yoksa Herobrine mı...

TL kullanıyorum.
Olduğunuz yerden hızlıca uzaklaşın Herobrine size saldıracak. (!) şaka bir yana sadece bir easter egg.

Merhaba ben Minecraft 1.20.1 OptiFine'na girecektim. Tıklar tıklamaz Minecraft çöktü. Hata mesajının en üst kısmında "işte buradayım!" anlamına gelen "here ı am!" yazıyordu. Bundan sonra hiç sorun yaşamadım. Sonra Minecraft'ı istemli bir şekilde çökerttim. Sürekli aynı mesaj geliyordu. Her çöktüğünde "here ı am" yazıyordu. Bunu daha önce yaşayan varsa bana yardım edebilir mi? Bu tehlikeli bir şey mi? Yoksa herobrine mı?..

TL kullanıyorum.

Akşam akşam güldürdünüz :D öylesine sadece gizem katmak için hatta crash loglardada en üstte her zaman bir rastgele kelime yazar önemli bir şey değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı