K KutayOnR Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 92 Çözümler 1 Yer Varşova Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GF65 Thin 10SDR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2020 #1 Merhaba, Minecraft'da bir problemim var. Dil seçiyorum ve rastgele bir dil veriyor, sistemim o kadar iyi değil o yüzden seri seri deneyemiyorum. Lütfen yardım edin. İyi forumlar.
Merhaba, Minecraft'da bir problemim var. Dil seçiyorum ve rastgele bir dil veriyor, sistemim o kadar iyi değil o yüzden seri seri deneyemiyorum. Lütfen yardım edin. İyi forumlar.
KS KS K KutayOnR Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 92 Çözümler 1 Yer Varşova Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GF65 Thin 10SDR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2020 #11 Paveloyd dedi: Arkadaşa söyleyin .minecraft'ı silsin. Genişletmek için tıkla... İletiyorum hemen. Artı 0 Eksi
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.212 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2020 #12 KutayOnR dedi: İletiyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Worldler gidiyor söyleyimde başı ağrımasın. Artı 0 Eksi
KutayOnR dedi: İletiyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Worldler gidiyor söyleyimde başı ağrımasın.
KS KS K KutayOnR Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 92 Çözümler 1 Yer Varşova Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GF65 Thin 10SDR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2020 #13 Paveloyd dedi: Worldler gidiyor söyleyimde başı ağrımasın. Genişletmek için tıkla... Server'de oynuyoruz, sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Worldler gidiyor söyleyimde başı ağrımasın. Genişletmek için tıkla... Server'de oynuyoruz, sorun olmaz.