Minecraft dinamik ışıklar açılırsa FPS düşer mi?

zwert0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben Minecraft 1.16.5 oynuyorum ve maksimum FPS'yi bilgisayarım kasmasın diye 80 yaptım ve rahat bir şekilde kasmadan bilgisayar ısınmadan 80 FPS alıyorum.
Neyse konuya geri dönem benim dinamik ışıkların kapalı ama ben elimdeki meşaleden ışık yaysın diye dinamik ışıkları hızlıya almak istiyorum ve ben hızlıya alırsam FPS'im düşer mi, düşerse ne kadar düşer?

Merhaba ben Minecraft 1.16.5 oynuyorum ve maksimum FPS'yi bilgisayarım kasmasın diye 80 yaptım ve rahat bir şekilde kasmadan bilgisayar ısınmadan 80 FPS alıyorum.
Neyse konuya geri dönem benim dinamik ışıkların kapalı ama ben elimdeki meşaleden ışık yaysın diye dinamik ışıkları hızlıya almak istiyorum ve ben hızlıya alırsam FPS'im düşer mi, düşerse ne kadar düşer?
Sistemin nedir?

Etraftaki ışık kaynağı sayısına göre değişir.

Sistemimi nerdeyse hiç bilmiyorum bildiklerim şunlar:
8 GB Ram
128 GB Depolama Alanı
Ve Intel i⁵ bu kadar biliyorum

Etraftaki ışık kaynağı sayısına göre değişir.
Tamam teşekkürler

Dinamik ışıkları hızlıya alıp görebilirsin
Bunu buraya sormak yerine denemeye ne dersin? Benim bildiğim düşürmez.
Tamam denerim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı