Minecraft Distant Dorizons modunda yerler siliniyor

sosa_43

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlarımla Minecraft'ta 4 kişilik sunucumuz var oyunu bitirdik hatta artık yapılar yapıyoruz. Bende oyuna hoş hava katsın diye distant horizons indirdim ve en başta sorunsuz çalıştı. Daha sonra yerler buglanmaya başladı, artık elitra ile yerden biraz yüksekte uçarken önümü göremiyorum, siliniyor ve ağaçlara çarpıp sürekli ölüyorum ve bu çok can sıkıcı. Mesela dağdan aşağıya bakarken aşağıdaki ağaçlar yok oluyor ama yanına gidince gözüküyor. Sorunun çözümü nedir?

Hocam sunucuya OptiFine yüklediniz değil mi optimizasyonda büyük ölçüsü var onun dışında render ayarlarını kontrol edin yüksek ise bilgisayarınızda hard disk varsa okuma hızındanda kaynaklı olabilir biraz açıklar mısın bilgisayar özelliğini falan.

Hocam bilgisayarım Laptop 3050 i5 12500h 8GB Ram var Minecraftı sil yükle yaptım artık tek çare düzeldi gibi ama 2 günde bir bunu yapmak sorun olur. Bilgisayarım Minecraft için yeterince güçlü bence. Bir de sunucumuz Fabric olduğu için sodium var ama yanında shader falan yok.

Fabricte Optifine nasıl kurayım hocam Sodium var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…