We_Master Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 416 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #1 Dostlar selamlar. Minecraft.net sitesinden Java Edition satın aldım. Oyunu aktifleştirip indirme sonrası kurulumu başlattıktan sonra bu hatayı alıyorum.
Dostlar selamlar. Minecraft.net sitesinden Java Edition satın aldım. Oyunu aktifleştirip indirme sonrası kurulumu başlattıktan sonra bu hatayı alıyorum.
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 22 Kasım 2021 #2 Hocam sanırsam Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturmanız gerek Technopat'ın yüklediği bu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hocam sanırsam Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturmanız gerek Technopat'ın yüklediği bu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS We_Master Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 416 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #3 Sorunu oyunu silip tekrar kurarak ve Java yükleyerek çözmüştüm. Sistemimde Java yüklü değilmiş . Artı 0 Eksi