H Hayaller Centipat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 Minecraft'ı yükledim girmeye çalıştığımda bir hata alıyorum çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2022
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 22 Ocak 2022 #2 Hocam büyük ihtimalle Launcherı Minecraft'ın kendi sitesinden indirdiniz Microsoft Store'dan indirmeniz lazım. Link burda:Get Minecraft Launcher - Microsoft Store en-GM Artı 0 Eksi
Hocam büyük ihtimalle Launcherı Minecraft'ın kendi sitesinden indirdiniz Microsoft Store'dan indirmeniz lazım. Link burda:Get Minecraft Launcher - Microsoft Store en-GM
KS KS H Hayaller Centipat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #3 Xaxes dedi: Hocam büyük ihtimalle Launcherı Minecraft'ın kendi sitesinden indirdiniz Microsoft Store'dan indirmeniz lazım. Link burda:Get Minecraft Launcher - Microsoft Store en-GM Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım fakat olmadı hala aynı hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
Xaxes dedi: Hocam büyük ihtimalle Launcherı Minecraft'ın kendi sitesinden indirdiniz Microsoft Store'dan indirmeniz lazım. Link burda:Get Minecraft Launcher - Microsoft Store en-GM Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım fakat olmadı hala aynı hatayı alıyorum
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 22 Ocak 2022 #4 Hayaller dedi: Dediğiniz gibi yaptım fakat olmadı hala aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft'ın kendi sitesinden indirdiğiniz Launcher'ı sildiniz mi? Artı 0 Eksi
Hayaller dedi: Dediğiniz gibi yaptım fakat olmadı hala aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft'ın kendi sitesinden indirdiğiniz Launcher'ı sildiniz mi?
KS KS H Hayaller Centipat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #5 Xaxes dedi: Hocam Minecraft'ın kendi sitesinden indirdiğiniz Launcher'ı sildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet sildim öyle indirdim Artı 0 Eksi
Xaxes dedi: Hocam Minecraft'ın kendi sitesinden indirdiğiniz Launcher'ı sildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet sildim öyle indirdim
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 22 Ocak 2022 #6 Hayaller dedi: Evet sildim öyle indirdim Genişletmek için tıkla... Hocam bilemiyorum Java'yı indirdiniz mi? Artı 0 Eksi
Hayaller dedi: Evet sildim öyle indirdim Genişletmek için tıkla... Hocam bilemiyorum Java'yı indirdiniz mi?
KS KS H Hayaller Centipat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #7 Xaxes dedi: Hocam bilemiyorum Java'yı indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Onuda indirdim yine olmuyor Artı 0 Eksi
Xaxes dedi: Hocam bilemiyorum Java'yı indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Onuda indirdim yine olmuyor