Minecraft dosyalarında farklı klasörler nasıl oluşturulur?

love1

Decapat
Nasıl anlatacagimi bilemedim ama Minecraft'i sunucular icin vs oynuyorum ara sira Survival veya modlu denemek istiyorum ama Survival veya modlu girerken o ayarlarimda bozuluyor. Minecraft'ta farkli klasor olusturulabilir mi? Biri appdatada olan biride rastgele sectigin bir yerde. Bilen yazarsa sevinirim.

Bu işlevi gören "mod manager" programları var. CurseForge, MultiMC, Technic vs. .Ama bunlar premium hesap gerektirir, yoksa Prism Launcher premium gerektirmiyor sanırım.

Bu işlevi gören "mod Manager" programları var. CurseForge, MultiMC, technic vs. .ama bunlar premium hesap gerektirir, yoksa Prism Launcher premium gerektirmiyor sanırım.

Premium hesabim var sorun olmaz.

Bu işlevi gören "mod Manager" programları var. CurseForge, MultiMC, technic vs. .ama bunlar premium hesap gerektirir, yoksa Prism Launcher premium gerektirmiyor sanırım.

Demeye calistigim bu değildi ama ben sifir bir MC'yi tekrar nasıl kurabilirim bunu ariyorum %appdata%deki Minecraft'taki seylerle oynamak istemiyorum.

Demeye calistigim bu değildi ama ben sifir bir MC'yi tekrar nasıl kurabilirim bunu ariyorum %appdata%deki Minecraft'taki seylerle oynamak istemiyorum.
Başka bir şey varsa anlamadım ama bu programların yaptığı tam olarak bu. Her bir profil için ayrı bir %appdata% oluşturuyor diyebiliriz, bu şekilde modlu bir oyun için yaptığın ayarlar ile sunucularda oynamak için yaptığın ayarlar karışmaz mesela, ikisi arasında geçiş yapabilirsin.

İstediğin tek seferliğine minecraft'ı sıfırlamaksa .minecraft klasörünü silebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı