Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #1 Minecraft Dragon aşağı inmiyor ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2022
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 5 Mayıs 2022 #2 Kerim_Efe dedi: Minecraft Dragon aşağı inmiyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kulelerdeki yıldızları patlattıysanız sabit kalıyor. Hareket etmez.
Kerim_Efe dedi: Minecraft Dragon aşağı inmiyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kulelerdeki yıldızları patlattıysanız sabit kalıyor. Hareket etmez.
Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #3 DikizAynasi dedi: Kulelerdeki yıldızları patlattıysanız sabit kalıyor. Hareket etmez. Genişletmek için tıkla... Pekiş spawnpointi endde unuttum nasıl geri dönebilirim.
DikizAynasi dedi: Kulelerdeki yıldızları patlattıysanız sabit kalıyor. Hareket etmez. Genişletmek için tıkla... Pekiş spawnpointi endde unuttum nasıl geri dönebilirim.
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 5 Mayıs 2022 #4 Kerim_Efe dedi: Pekiş spawnpointi endde unuttum nasıl geri dönebilirim. Genişletmek için tıkla... Ejderhayı yay türü birşey ile kesebilirsiniz ve ya son çare gamemode 1 geçebilirsiniz.
Kerim_Efe dedi: Pekiş spawnpointi endde unuttum nasıl geri dönebilirim. Genişletmek için tıkla... Ejderhayı yay türü birşey ile kesebilirsiniz ve ya son çare gamemode 1 geçebilirsiniz.
Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #5 DikizAynasi dedi: Ejderhayı yay türü bir şey ile kesebilirsiniz veya son çare gamemode 1 geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geçsemde bir şey deşişmiyor neredeyse ağlayacağım.
DikizAynasi dedi: Ejderhayı yay türü bir şey ile kesebilirsiniz veya son çare gamemode 1 geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geçsemde bir şey deşişmiyor neredeyse ağlayacağım.
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 6 Mayıs 2022 #6 Kerim_Efe dedi: Geçsemde bir şey deşişmiyor neredeyse ağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Geçip havadayken kesin hocam. /kill all mobs komudunu deneyin.
Kerim_Efe dedi: Geçsemde bir şey deşişmiyor neredeyse ağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Geçip havadayken kesin hocam. /kill all mobs komudunu deneyin.
Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #7 DikizAynasi dedi: Geçip havadayken kesin hocam. /kill all mobs komudunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Spawnpointim endde kaldı.
DikizAynasi dedi: Geçip havadayken kesin hocam. /kill all mobs komudunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Spawnpointim endde kaldı.
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 9 Mayıs 2022 #8 Kerim_Efe dedi: Spawnpointim endde kaldı. Genişletmek için tıkla... O komut canavarları ve oyuncuları öldürüyor. Dragon ölürse portal açılır.
Kerim_Efe dedi: Spawnpointim endde kaldı. Genişletmek için tıkla... O komut canavarları ve oyuncuları öldürüyor. Dragon ölürse portal açılır.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 9 Mayıs 2022 #9 Komut ile öldürmeyi deneyin isterseniz, "/kill @e[type=ender_dragon]". İnternette bu şekilde yazıyor.
Komut ile öldürmeyi deneyin isterseniz, "/kill @e[type=ender_dragon]". İnternette bu şekilde yazıyor.
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 9 Mayıs 2022 #10 The 5008 dedi: Komut ile öldürmeyi deneyin isterseniz, "/kill @e[type=ender_dragon]". İnternette bu şekilde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka yaratıcı moda geçebiliyor olmasına rağmen hala kesememiş olmasına şaşkınım.
The 5008 dedi: Komut ile öldürmeyi deneyin isterseniz, "/kill @e[type=ender_dragon]". İnternette bu şekilde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka yaratıcı moda geçebiliyor olmasına rağmen hala kesememiş olmasına şaşkınım.