Raven_020 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 VDS'den açtığım Minecraft dünyasını kendi bilgisayarıma nasıl yedeklerim?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.096 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #2 Detaya hakim değilim ama FileZilla programını inceleyin.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.514 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 30 Ağustos 2024 #3 Aternos gibi yerlerde Google Drive'a kaydet gibi seçenekler oluyordu, o tip bir şey varsa manuel yedeğini alabilirsin.
Aternos gibi yerlerde Google Drive'a kaydet gibi seçenekler oluyordu, o tip bir şey varsa manuel yedeğini alabilirsin.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.096 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #4 F4T1H dedi: Aternos gibi yerlerde Google Drive'a kaydet gibi seçenekler oluyordu, o tip bir şey varsa manuel yedeğini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... VDS'lerde direkt makineden açtığınız için Web Panel olmadığı sürece öyle bir şey bulunmuyor, en azından Türkiye'deki hostinglerde durum bu şekilde.
F4T1H dedi: Aternos gibi yerlerde Google Drive'a kaydet gibi seçenekler oluyordu, o tip bir şey varsa manuel yedeğini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... VDS'lerde direkt makineden açtığınız için Web Panel olmadığı sürece öyle bir şey bulunmuyor, en azından Türkiye'deki hostinglerde durum bu şekilde.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #5 World klasörünü zipleyip bir script aracılığıyla Gofile'a yükleyip oluşturulan linki kullanarak PC'ye aktarabilirsiniz dosyayı. Ben öyle yapmıştım. Scripti de atarım birazdan. GitHub - Sushrut1101/GoFile-Upload: A Simple Script to upload Files to gofile.io via Terminal (CLI). Written in Bash. A Simple Script to upload Files to gofile.io via Terminal (CLI). Written in Bash. - Sushrut1101/GoFile-Upload github.com
World klasörünü zipleyip bir script aracılığıyla Gofile'a yükleyip oluşturulan linki kullanarak PC'ye aktarabilirsiniz dosyayı. Ben öyle yapmıştım. Scripti de atarım birazdan. GitHub - Sushrut1101/GoFile-Upload: A Simple Script to upload Files to gofile.io via Terminal (CLI). Written in Bash. A Simple Script to upload Files to gofile.io via Terminal (CLI). Written in Bash. - Sushrut1101/GoFile-Upload github.com