Fotoğrafta da gördüğünüz gibi Minecraft'a girdiğim zaman işlemci hızı 1,17'lere kadar düşüyor. Normalde 2.60 GHz işlemci hızı var fakat durum bu. Sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Güç seçeneklerine girin ve yüksek performansı seçin. Eğer yoksa dengelinin gelmiş ayarlarından en düşük işlemci kullanımını %100 en yüksek işlemci kullanımını %100 yapın. Her zaman en üst hızında çalışır. NOT : Isınmalarda işlemci hız düşürebilir.
Ama FPS fark ettiriyor mesela oyuna giriyorum hemen bir haritaya giriyorum ilk başlarda düşmüyor CPU hızı gayet iyi giderken 1 dakika sonra 1,45 GHz'lere iniyor ve bu sadece Minecraft'da oluyor Minecraft kapalıyken %10 kullanımda 3.0 GHz ile çalışıyor.
Güç seçeneklerine girin ve yüksek performansı seçin. Eğer yoksa dengelinin gelmiş ayarlarından en düşük işlemci kullanımını %100 en yüksek işlemci kullanımını %100 yapın. Her zaman en üst hızında çalışır. NOT: Isınmalarda işlemci hız düşürebilir.
Maalesef olmadı zaten yüksek performans da ve sadece Minecraft'da başıma geliyor bu olay diğer oyunlarda sıkıntı yok yani güç seçenekleri ile alakası yok.
Ama FPS fark ettiriyor mesela oyuna giriyorum hemen bir haritaya giriyorum ilk başlarda düşmüyor CPU hızı gayet iyi giderken 1 dakika sonra 1,45 GHz'lere iniyor ve bu sadece Minecraft'da oluyor Minecraft kapalıyken %10 kullanımda 3.0 GHz ile çalışıyor.