Minecraft düşük sistem mod paketi önerisi

Chilmenn

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B-450h

Zotac GTX 1660 Super.

Ryzen 5 5500.

16 GB RAM.

600w psu
Selam millet Minecraft düşük sistem mod paketi önerir misiniz?
Sistem: i5 1155G7 11.nesil Intel Iris Xe 8 GB DDR 4 RAM 512 GB SSD.

MC'ye verdiğim RAM: 6144MB (6 GB)

Shadera gerek yok Survival mod paketi korku olmasın ne olursa olsun

Korku olmasın ne oluyorsa olsun survival için
All The Mods 10, RLCraft, Integrated MC, Oceon Outlast, Better MC 3 veya 4 (3, 4 e göre biraz daha az yorar sistemi), GENCraft... Biraz daha düşük sistem mod paketlerine gelicek olursak: Better Advantures+, SevTech Ages, Create Astral, Farming Crossing, Create+. Bu mod paketlerinin bir çoğu 6 GB RAM ile çalışabilir ve oldukça eğlencelidir.

All The Mods 10, RLCraft, Integrated MC, Oceon Outlast, Better MC 3 veya 4 (3, 4 e göre biraz daha az yorar sistemi), GENCraft... Biraz daha düşük sistem mod paketlerine gelicek olursak: Better Advantures+, SevTech Ages, Create Astral, Farming Crossing, Create+. Bu mod paketlerinin bir çoğu 6 GB RAM ile çalışabilir ve oldukça eğlencelidir.
Teşekkürler peki bir sorum daha var skyblock severim ama hiç bi modunu bilmiyorum skyblock modu elinizde varmı.

Sky Factory 4, All the Mods 9- To The Sky, All in One(Modded One Block), Star Technology, Modern SkyBlock 3. Mod paketlerine bakabilirsiniz
Dostum çok saol az önce better adventures modunu denedim ram yeterli inceledim ve 2-2.5gb ladar boşta kalıyor ama yinede kasmalr oluyor bunun nedeni ney

Dostum çok saol az önce better adventures modunu denedim ram yeterli inceledim ve 2-2.5gb ladar boşta kalıyor ama yinede kasmalr oluyor bunun nedeni ney
Sadece RAM değil işlemci gücünede bağlı, ayrıca genel olarak Java optimizasyon olarak kötüdür o yüzden ayarlardan "Görüş Mesafesi" ve grafik kalitesi gibi şeyleri bi miktar düşürmeyi deneyin.

reis eğer eski sürümlerde oynarım diyorsan mavislimeın mod paketlerine bakabilirsin 1.7.10 ve 1.12.2 sürümlerindeki mod paketleri gayet güzel benim favorim 5.sezondaki mod paketi bugün indirip yine oynayacağım bir mod paketi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı