SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.258 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #1 Minecraft Dungeons for Windows + Launcher satın aldım ama halen satın al ibaresi var yanında. Java'yı bedava vermiyor muydu? Ben mi yanlış aldım? Dosya Ekleri dsadd.png 195,7 KB · Görüntüleme: 194
Minecraft Dungeons for Windows + Launcher satın aldım ama halen satın al ibaresi var yanında. Java'yı bedava vermiyor muydu? Ben mi yanlış aldım?
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 21 Mayıs 2022 #11 SwishTTT dedi: Dungeons'lı olan paketi satın aldığınız da Minecraft Dungeons oyununa ve Minecraft Java Edition'a sahip olabiliyorsunuz. Böyle duydum? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yok. Artı 0 Eksi
SwishTTT dedi: Dungeons'lı olan paketi satın aldığınız da Minecraft Dungeons oyununa ve Minecraft Java Edition'a sahip olabiliyorsunuz. Böyle duydum? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yok.
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 21 Mayıs 2022 #12 SwishTTT dedi: Satın aldım şimdi Java'yı istiyordum pahalı diye alamıyordum. Başka bir şey yapmama gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece Microsoft Store'dan bunu alın ve bekleyin. Artı 0 Eksi
SwishTTT dedi: Satın aldım şimdi Java'yı istiyordum pahalı diye alamıyordum. Başka bir şey yapmama gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece Microsoft Store'dan bunu alın ve bekleyin.