bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.535 Çözümler 7 Yer Ankara 9 Nisan 2023 #1 Gamepadım PS 3 gamepad. Oyun gamepadı görüyor ama klavyeyle aynı 2 Player olmuyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2023
C H O S E N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 746 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kubricklynch Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 314 Çözümler 6 Yer İstanbul 9 Nisan 2023 #3 Oyun bildiğim kadarıyla sadece 2 gamepad üzerinden yerel olarak oynanabiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.535 Çözümler 7 Yer Ankara 9 Nisan 2023 #4 C H O S E N dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onu sormadım. kubricklynch dedi: Oyun bildiğim kadarıyla sadece 2 gamepad üzerinden yerel olarak oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam 2 gamepad baglarım. kubricklynch dedi: Oyun bildiğim kadarıyla sadece 2 gamepad üzerinden yerel olarak oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bluetooth'la gamepadı bagladım ancak baglı kaldı jarsı bitene kadar da baglı kalacak nasıl baglantıyı kesebilirim. Son düzenleme: 9 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
C H O S E N dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onu sormadım. kubricklynch dedi: Oyun bildiğim kadarıyla sadece 2 gamepad üzerinden yerel olarak oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam 2 gamepad baglarım. kubricklynch dedi: Oyun bildiğim kadarıyla sadece 2 gamepad üzerinden yerel olarak oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bluetooth'la gamepadı bagladım ancak baglı kaldı jarsı bitene kadar da baglı kalacak nasıl baglantıyı kesebilirim.